Oh My Brush
május 4, 2019

MINTA: NATURE REPUBLIC Hya Intense Rose Cream

A hivatalos honlapon újdonságként szerepel a NATURE REPUBLIC Hya Intense Rose Cream, így már értem, hogy miért olyan nehéz beszerezni. Ettől függetlenül egy nagyon kellemes arckrémről van szó, ami gyönyörű csomagolást kapott, ajándéknak is tökéletes, bár az ára egy kicsit borsos, ha nem akciós.

A NATURE REPUBLIC Hya Intense Rose Cream igen különlegesre sikerült. Egyszerre hidratál, feszesíti, rugalmassá teszi a bőrt és még a foltokat is halványítja. A formula igazán jóra sikerült, a textúra remek, meglepett, még az én bőröm is szerette, pedig nem biztos, hogy én vagyok a célcsoport.

Az összetevők közül kiemelkedik a Rose-luron Acid, amely rózsakivonat és 8 féle hialuronsav keveréke. Emellett van még benne ázsiai gázló, ginszeng, jojobaolaj, keramid, sheavaj, E és B vitamin stb. Alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs benne, parfümöt tartalmaz.

Sűrű gél, nem erős, nagyon kellemes és különleges az illata (rózsás természetesen). Egyből felszívódik, picit hidratál, nagyon kicsit olajos csak az én kombinált/zsíros bőrömön, ez abszolút belefér. Feszesít, feltölti a bőrt, sokkal puhább és rugalmasabb, viszont lehetne egy kicsit hidratálóbb, a vízhiányt nem szünteti meg. A legtöbb bőrtípus szeretni fogja, szerintem normál és szárazabb bőrre ideális, ha nappali krémként szeretnénk használni, a kombinált, zsíros bőrre pedig könnyű, éjszakai krém. Van egyébként szérum is a termékcsaládban, s szettben is kapható (reméljük, hogy eBay-re is felkerül hamarosan).

LINK:
NATURE REPUBLIC Hya Intense Rose Cream
NATURE REPUBLIC Hya Intense Rose Ampoule Serum

Ingredients:
정제수, 베타인, 글리세린, 하이드로제네이티드레시틴, 시어버터, 식물성스쿠알란, 메틸프로판다이올, 호호바씨오일, 세테아릴알코올, 참마뿌리추출물, 판테놀, 1,2 헥산다이올, 다이메티콘, 카바카바잎 뿌리 줄기 추출물, 병풀추출물, 인삼열매추출물, 장미추출물, 소듐하이알루로네이트, 세라마이드엔피, 알파-비사보롤, 토코페릴아세테이트, 글리세릴스테아레이트, 팔미틱애씨드, 스테아릭애씨드, 폴리쿼터늄-51, 글라이코실트레할로오스, 카보머, 트로메타민, 하이드로제네이티드스타치하이드롤리세이트, 라피노오스, 바이오사카라이드검-1, 글리세릴폴리메타크릴레이트, 베타-글루칸, 레시틴, 아데노신, 미리스틱애씨드, 사이아노코발아민, 부틸렌글라이콜, 시트릭애씨드, 하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드, 소듐하이알루로네이트크로스폴리머, 아스코빌프로필하이알루로네이트 ,하이알루로닉애씨드, 소듐아세틸레이티드하이알루로네이트, 하이드록시프로필트라이모늄하이알루로네이트, 하이드롤라이즈드소듐하이알루로네이트, 피토스핑고신, 피이지100스테아레이트, 향료, 펜틸렌글라이콜, 에틸헥실글리세린, 소듐벤조에이트, 포타슘솔베이트

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)