Oh My Brush
május 17, 2019

MINTA: Inbello Hibiscus Hidratante Toner

A koreai INBELLO egy natúr márka, környezetbarát csomagolást használnak, s bár csak pár termékük van, az Inbello Hibiscus Hidratante Toner annyira megtetszett, hogy mindenképp szerettem volna írni róla. Ha szeretitek a natúr, koreai és “minden mentes” termékeket, akkor érdemes egy pillantást vetni erre a tonikra!

Az Inbello Hibiscus Hidratante Toner a hibiszkusz erejére épül: már magában is hidratál, természetes AHA hámlasztó, így a bőr ragyogóbb és egészségesebb, továbbá zsírsavakat, C vitamint stb. tartalmaz. Csupán 11 összetevőből áll, alkohol-, parfüm-, illóolaj- és parabénmentes. Damaszkuszi rózsavíz a fő összetevő, ehhez jön még a vadrózsa és bazsarózsa gyökerének a kivonata, bambusz, bajkáli csukóka, gyulladáscsökkentőkben is bővelkedi tehát.

Első használatkor még semmit nem tudtam a termékről, de azt egyből éreztem, hogy minőségi darabról van szó. Sűrű, színtelen folyadék, az összetevőlista ismerete nélkül is tudtam, hogy “minden mentes”: illata nincs, egyáltalán nem irritál, nagyon kíméletes. A hialuronsav jelenléte is egyértelmű, a tonik hidratál, könnyű, nem ragacsos, hamar felszívódik, nagyon kellemes a bőrön. Koreában nagyon népszerűek a hidratáló tonikok, ez ennek a terméktípusnak a tökéletes példája. Egyszerű, de nagyszerű, tónusjavító hatása is van, legalábbis az én bőrömön mindenképp. Ment is a kívánságlistámra! ♥

A posztírás pillanatában éppen akciós!

LINK:
INBELLO Hibiscus Hidratante Toner EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Rose Damascena Flower Water, Purified Water, Glycerin, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Mannan, Bambusa Vulgaris Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)