Oh My Brush
május 12, 2019

JOAHBOX: Koreai Meglepetésdoboz

Még akkor is izgatottan bontom ki a Koreából érkező csomagokat, ha tudom jól, hogy mit rendeltem, nem is beszélve arról, ha meglepetésről van szó! A koreai Joahbox minden hónapban összeállít egy csomagot 5-7 teljes méretű termékkel, ma az áprilisi kadást mutatom be!

A régebbi dobozok tartalma is nagyon szimpatikus volt, az áprilisi dobozban (igazából ettől a hónaptól kezdve nem dobozban küldik, de a lényegen nem változtat) sem csalódtam: tele volt olyan termékekkel, amelyeket hasznosak, pár darab már régóta a kívánságlistámon állt.

Kaptam egy érdekes szérumot (d’Alba White Truffle First Spray Serum $20), talán ennek örültem a legjobban, mert épp hasonlót kerestem nyárra. Még a mérete is tökéletes, repülőn is vihetjük magunkkal! 🙂 Az arcpakolásokat (Half Moon Eyes Pink Fruity Wash Off Mask $8.5) is nézegettem már sokszor, most végre kipróbálhatom ezeket is! Három van egy csomagban, szintén travel friendly, nyaralásra is vihetjük magunkkal.

A szív alakú bronzosítótól (MERRY MONDE Love Crush Heart Stick $22) leesett az állam, nem számítottam rá, hogy egy ilyen terméket is találok majd a csomagban. Szerelem első látásra! A C vitaminos korong (Wish Formula C200 Bubble Peeling Pad $8) a megjelenése óta érdekelt, de sokalltam az árát, a Joahbox-nak hála viszont ezt is sikerült kipipálni a kívánságlistámról. A hajpánt (Lohas Fashion Icon Headband $5 – hasonló itt eBay-n) sem a megszokott, fémszál van benne, így formára lehet hajlítani, nagyon népszerűek ezek mostanában, a színe gyönyörű, az anyaga nagyon puha, ennek is jó helye lesz nálam!

A lényeg: pozitívan csalódtam, az egyik legjobb, leghasznosabb meglepetéscsomag, amit eddig kaptam (régen nagy rajongója voltam az ilyen dobozoknak). Úgy vettem észre, hogy a népszerű, de mégis különlegesebb termékeket részesítik előnyben, a szép csomagolás mellett a hasznosságra is törekednek.

Nincs benne olyan, aminek ne örülnék, amit ne használnék majd, ez pedig nagy szó, mert rengeteg terméket próbáltam már. Le a kalappal a Joahbox csapata előtt! 🙂

Itt rendelhető meg:
JOAHBOX

Előfizethetünk 1, 3, 6 és 12 hónapra!

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)