Magyar English
Oh My Brush
május 14, 2019

iHerb Csomag: Hasznos Dolgok (Nyárra)

Megjött a legújabb iHerb rendelésem (innen 2 hét alatt megérkezik a csomag mindig)! Olyan dolgokat választottam, amik nyáron nagyon hasznosak lesznek: apróságok, amiket magunkkal tudunk vinni nyaralásra, fesztiválokra stb. Illetve újravettem pár dolgot, s egy C vitaminos szérum is bekerült a kosaramba… 😀

Egyébként rengeteg az akciós termék (40% kedvezmény) az oldalon, érdemes átnézni a kínálatot (mindenből csak egy darabot lehet akciós áron venni).

21st Century, VitaJoy Gummies, Adult Multivitamin $7,78
Multivitamin gumicukornak álcázva, de ezt már jól ismerik a rendszeres olvasó, rengeteget vettem már, nagyon finom! 🙂

Alba Botanica, Hawaiian 3-in-1 Clean Towelettes $2,06
Arclemosó kendő, ami sminklemosó, arclemosó és tonik egyben, nem kell utána arcot mosni. 10 és 20 darabos kiszerelés is kapható, vészhelyzetben jól jön, egyébként alkohol-, parabén- és parfümmentes, de illóolaj/illatanyag van benne. Csak utazáskor használok ilyet, mert praktikus.

Artnaturals, Vitamin C, Age Defying Serum $11,23
Ugyanettől a márkától használom a 2,5%-os retinol szérumot, ami nagyon bevált, ezért szerettem volna a C vitamint is kipróbálni. Nem aszkorbinsav, hanem SAP a C vitamin benne, így nem igényel hűtést, nem oxidálódik 2-3 hónap alatt, mostanában inkább ezt részesítem előnyben. A kedvező árát pedig nem is említettem még… 🙂 Eddig nagyon tetszik, kellemes, nem irritál, nem ragacsos. (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant, For Men and Women, Fresh $2,66
Két mini dezodor: az egyik az enyém, a másikat a barátomnak vettem utazáshoz. Ez a “Fresh”, nagyon kellemes az illata, férfiak és nők is szeretni fogják. (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant, For Men and Women, Clean $2,66
Ez pedig a “Clean” verzió, de a márka ugyanaz, az illata szintén szuper, talán kicsit visszafogottabb. (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Pyunkang Yul, ACNE, Dressing Mask Pack $2,43
Egy egyszerű, “minden mentes” arcmaszk, ami nem olyan “rémisztő” mások számára, mint az átlag, csak 3 db lapocska az egész. 🙂 Nekem nagyon szimpatikus, már írtam róla a blogon, többször újra is vettem. (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Thompson, Melatonin, 3 mg $1,85
Ezt használom (1 mg-os) és nagyon bevált, segít elaludni, de az erősebbre is kíváncsi vagyok (ez 3 mg-os), mert ez folyamatosan adagolja a melatonint. Jet lag ellen is inkább ezt ajánlanám, nagyon hasznos álmatlan éjszakákon! 🙂 (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Hearos, Ear Plugs, Ultimate Softness $2,52
Ezt a márkát használom már évek óta, mert füldugó nélkül nem lehet Hollandiában élni… Buli buli hátán, akár hétköznap is, az pedig alap, hogy pénteken és szombaton nem lehet nyugodtan aludni. Horkoló partner ellen is jó, nem kényelmetlen, nekem életmentő egész évben!

Eco Lips Inc., Sport Lip Balm, SPF 30 $2,49
Az alsó ajkakat nem védi semmi, pedig ezeket sok napsugárzás ér. Nem szeretem az ajakbalzsamokat, de nyáron mégis a táskámban van, illő elővenni néha. Ez most nincs készleten, linkelem a többit: az összes fényvédős ajakbalzsam itt. (Shipping Saver – olcsóbb a postaköltség vele)

Ami nincs a képen (mert a barátom kedvence és már használja):
Gustus Vitae, Gourmet Salt, Kimchi Sea Salt $5,17
Újravettem ezt is, mert nagy kedvencünk. Koreában nincs étkezés kimchi nélkül, mi is nagyon szeretjük, gyakran van a hűtőben, de néha elég csak az íze is só formában. Általában rizs és zöldségek ízesítésére használjuk, nagyon finom!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)