Magyar English
Oh My Brush
május 29, 2019

ELFOGYOTT 2019 Május

Ebben a hónapban is elfogyott pár arcápolási termék, többek között egy esszencia, arcpermet, arcradír, szemkrémek, arcmaszkok stb. Most is a kedvenceim végére értem egész hamar, illetve próbáltam elhasználni azokat, amiket régen bontottam fel. Maszkokat nem szoktam bemutatni ilyen bejegyzésekben, de most kivételt teszek, mert szerettem volna a Foreo UFO-ról beszélni több hónap tesztelés után.

Elizavecca Centella Asiatica 100% EBAY (teszt itt)
100%-os ázsiai gázló kivonat, amit én inkább tonikként használtam, bár esszenciaként is jó. Mindig olyan érzésem volt, mintha valamilyen DIY teás tonikot kennék magamra a színe, illata és állaga miatt. Nem olyan hatékony, mint pl. ez a COSRX ampulla, mert elég híg, de így is szerettem, az utolsó cseppig szívesen használtam.

SKINFOOD Black Sugar Mask Wash Off EBAY (teszt itt) ♥
Egy arcradír és arcpakolás egyben, amitől a bőr nagyon puha lesz! T-vonalban, állon szerettem használni néha, mindig egyből lemostam, így nem tudom, hogy milyen arcpakolás lenne belőle, de nagyon jó termék, az biztos! Mindig is az egyik legnépszerűbb koreai termék volt, nagyon kellemes, csak szeretni lehet.

SKINFOOD Gold Caviar Lifting Eye Serum EBAY (teszt itt)
Szerettem ezt a könnyű, épp eléggé hidratáló szemkörnyékápolót sokáig, de aztán új kedvencem lett. Nyakra használtam el végül, szerintem ide még jobb az állaga miatt (nem szeretem, ha érzem, hogy a nyakramra kentem valamit, ez pedig észrevehetetlen). Szemkrémként 30 alattiaknak ajánlanám leginkább.

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask EBAY (teszt itt)
Nekem mindig is a rizses éjszakai pakolás volt a kedvencem, de nagyon sok jót hallottam erről is, így ki kellett próbálnom! 🙂 Kombinált, zsíros bőrre ez jobb, könnyebb, nem olyan sűrű, az arcápolási rutin végén nagyon jó, bár magában is jó lehet hidratálóként, ha nem száraz a bőrünk.

COSRX Low pH PHA Barrier Mist EBAY (teszt itt)
Túl hamar elfogyott, de imádtam ezt a PHA-s arcpermetet! Annyira egyszerű, nekem mégis nagyon szimpatikus volt, reggel és este is használtam, különlegesnek semmiképp nem mondanám, de néha az egyszerű termékek is nagyon jól működnek! 🙂 Akciósan megéri az árát, a flakont pedig biztosan nem dobom ki, más terméket fogok beleönteni és arcpermetként használni.

Nature Republic Argan Essential Deep Care Hair Pack EBAY (teszt itt)
Aki szereti a frissen mosott, könnyű haj érzését, annak ezt a hajpakolást nagyon ajánlom. Én néha kiegészítettem egy kis jojoba olajjal, így sem nehezítette el a hajat. Nincs WOW hatás, mint a Lador ampullák esetében, viszont árban jobban megéri.

Etude House Drawing Eye Brow EBAY (teszt itt) ♥
Az egyik legolcsóbb szemöldökceruza, mégis nagyon jó, sokak kedvence. Nekem színben pont jó volt, pigmentált, egyszerű a használata, mindenképp újra fogom még venni, bár szerintem a legtermészetesebb még mindig a por vagy a szemöldökspirál.

ZYMOGEN Fermented Soybean Firming Eye Cream EBAY (teszt itt)
Csak mostanában vettem észre, hogy ebben még van egy kicsi, hónapokig felé sem néztem… Szemre már nem kentem, lett belőle nyakkrém, de továbbra is furcsának tartom azt a láthatatlan réteget, amit maga mögött hagy, s néha sikerül ledörzsölni. Csak emiatt nem venném újra, egyébként szuper az összetevőlista, az állaga és a hatása is!

Christina Aguilera Eau De Parfum (teszt itt)
Több, mint 10 éve nagy kedvencem volt, s még mindig tetszik az illata: különleges, máshoz nem lehet hasonlítani, mégis eléggé egyszerű ahhoz, hogy mindenki kellemesnek találja, nem lehet vele mellényúlni. Ezt ajándékba kaptam, de magam is sokszor újravettem már.

Fa Divine Moments Douchecrème
Kifejezetten az az illat, amit nem bírok elviselni. Eléggé tipikus, olcsó kölni illat, amitől húsvétkor menekülni szoktunk! 😀 Ok, kicsit túlzás, de nekem ez nagyon nem tetszett. Egyébként a Fa krémtusfürdők állaga nem rossz, de nem mindegyiknek jó az illata.

+1
FOREO Glow Addict & H2Overdose Mask (teszt itt)
Maszkok soha nem kerülnek be a havi “elfogyott” sorozatba, de röviden szeretnék írni a Foreo UFO Miniről. Túl sok különbség nincs szerintem a maszkok között, mind a kettőt legalább kétszer kellett használnom, hogy eléggé hidratált legyen a bőr (szerencsére van elég folyadék a csomagolásban több használatra is, így amikor megjelenik a “repeat treatment” opció az applikációban, csak öntök a maszkra még egy kicsit és folytatom a kezelést). Végül bevált az UFO mini “rendes” fátyolmaszkok felett is, így nem hiszem, hogy a Foreo verzióját újra veszem. Persze, nem ugyanaz, de szerintem a készüléken van a hangsúly és nem a maszkokon.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)