A LIOELE Waterdrop BB Cream SPF27 PA++ egy nagyon jó bb krém sötétebb bőrre, nyáron különösen jó választás a színe és az állaga miatt is! Egy mélyen hidratáló, könnyű alapozó, különleges “water drop” technológiával, így hűsíti is a bőrt egy kicsit.

FIGYELEM! A lenti kommentelő szerint a minta színe csalóka, ettől világosabb a termék. Amíg nem kapok másik mintát, addig ezt vegyétek figyelembe! Más weboldal NC35-ös bőrre ajánlotta a bb krémet, én is annak látom, de a kommentelő szerint világosabb. Remélem, hogy hamarosan frissíteni tudom a posztot, de sajnos a Lioele termékek gyártása leállt az utóbbi hónapokban. Nem tudjuk, hogy mikor indul be újra, de ígérik, hogy hamarosan (a Facebook csoportom egyik tagja írt nekik).

A LIOELE Waterdrop BB Cream SPF27 PA++ tökéletes azoknak, akik nyárra keresnek bb krémet, akiknek sötétebb a bőrük (tehát nem rettentő világos, mint az enyém – én kb. NC10-15 vagyok). Abszolút nem az én árnyalatom, így végre tudok kedvezni azoknak az olvasóimnak, akiknek nem olyan világos a bőrük, mint nekem! 🙂 Az állaga szuper, nagyon jól kenhető, könnyű krém, ami hidratálja a bőrt, (gyenge) közepes a fedése, nagyon pici illata van, nem matt, egészséges fényt ad a bőrnek. Én nagy rajongója vagyok a Lioele BB és CC krémeknek (jelenleg kettőt is használok), ez is nagyon jól sikerült, a pumpás csomagolás praktikus, a tubus nagy (50 g) és egy kis fényvédelmet is ad (SPF27 PA++).

Mi a helyzet az összetevőkkel? Fizikai és kémiai fényvédők vannak benne, amihez jönnek a hidratálók, bőrpuhítók, néhány növényi kivonat (papaja, aloe vera, barack) s kb. ennyi is az egész. Tartalmaz alkoholt, parabént és parfümöt is. Főleg normál, száraz, kombinált bőrre ajánlom, azoknak, akik sötétebb bb krémet keresnek, ami nyárra is jó az állaga miatt, mert alig érezni, hogy a bőrön lenne!

Szerk.: NEM sötét, hanem csak sötétebb bőrre (hozzám mérten sötétebb), a biztonság kedvéért a Purito 23-assal összehasonlítottam lent!

LINK:
LIOELE Waterdrop BB Cream SPF27 PA++

Ingredients:
정제수, 페닐트리메치콘, 티타늄디옥사이드, 사이클로펜타실록산, 변성알코올, 에칠헥실메톡시신나메이트, 디메치콘, 4-메칠벤질리덴캠퍼, 탤크, 디메치콘/피이지-10/15크로스폴리머, 소듐하이알루로네이트, 세틸피이지/피피지-10/1디메치콘, 소듐클로라이드, 소듐시트레이트, 트리에톡시카프릴릴실란, 에칠멘탄카복사마이드, 사이클로헥사실록산, 헥실라우레이트, 폴리글리세릴-4이소스테아레이트, 글리세린, 부틸렌글라이콜, 부틸렌글라이콜디카프릴레이트/디카프레이트,하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드, 트레할로스, 위치하젤수, 시트릭애씨드, 파파야열매추출물, 알로에베라잎즙, 복숭아 추출물, 디소듐이디티에이, 클로페네신, 부틸파라벤, 메칠파라벤, 향료, 적색산화철, 황색산화철, 흑색산화철