Magyar English
Oh My Brush
május 23, 2019

ARITAUM Poremaster Sebum Control Pact

A zsíros T-vonalam miatt minden nap használok színtelen, mattító púdereket, s egyébként is, szeretem ezekkel a sminkemet fixálni. Kb. fél éve rendeltem az ARITAUM Poremaster Sebum Control Pact púdert, már a végén járok, így ideje írni róla.

Mi ez?
Az ARITAUM Poremaster Sebum Control Pact egy finomra őrölt, selymes púder, ami eltünteti a pórusokat és a ráncokat, visszafogja a faggyútermelést és mattítja a bőrt. Használható arcra, szemhéjra, ajkakra, hajtőre is.

Összetevők?
Kukorica- és rizsport, illetve teakivonatot tartalmaz, ezek természetes anyagok, amelyek szabályozzák a faggyútermelést. A squalane hidratálja a bőrt, a termék alkohol- és parabénmentes, nincsenek benne állati eredetű összetevők, mesterséges színezékek, de illatanyag van benne.

Hatása?
Először egyáltalán nem szerettem, pont arra nem volt jó, amire vettem: T-vonalban nem mattít elég erősen. A rettentő pamacsról nem is beszélve, ami alig vesz fel terméket, mert a por eléggé kemény. Pár héttel később viszont már a sminkrutinom alapja volt: ezt a cushion alapozókhoz való ecsetet használtam hozzá, mert ez tömött, jól felveszi a port, s egyszerűen fel lehet vele vinni a terméket. A pórusokat gyönyörűen eltünteti, ebben a legjobb, fixálja a sminket, így tartósabb az alapozó. Más púderekhez képest inkább hidratál, a száraz bőrűek is szeretni fogják, egyáltalán nem szárít, így a T-vonalban ráerősítek egy másik púderrel, de az arc többi részén nagyon szeretem. Használat után a bőr továbbra is hidratált, nem érezni, hogy por van rajta. Nem az tehát, amit vártam, viszont tetszik, hogy elég sok a természetes összetevő benne, kifejezetten gyengéd a bőrhöz, a mindennapokra tökéletes.

Kinek ajánlom?
Főleg tág pórusú, normál, szárazabb bőrre, akik szeretnék eltüntetni a pórusokat, apró ráncokat, tartósabb sminket szeretnének, s pozitívum számukra, hogy a por nem szárít, hanem inkább hidratál. Zsíros bőrre kevés lesz, mindenki más szeretni fogja, de szerintem nem árt hozzá, egy tömött ecset vagy egy jobb púderpamacs!

LINK:
ARITAUM Poremaster Sebum Control Pact EBAY | | JOLSE
(ebay-n a régi csomagolás képe van, de az új terméket kapjuk természetesen)

Ingredients:
Mica, Silica, Corn Starch Modified, Polyethylene, Neopentyl Glyol Diheptanoate, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, Nylon-12, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, flavoring, Dimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rice Flour

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)