Oh My Brush
május 27, 2019

Alapozás Gyorsan, Egyszerűen: Real Techniques Brush Crush 301 Foundation Brush

A blog neve nem véletlenül lett ez, nagy rajongója vagyok a sminkecseteknek. A Real Techniques sokak kedvenc márkája, nekem is rengeteg ecsetem van/volt tőlük, a legújabb a kollekcióban a Real Techniques Brush Crush 301 Foundation Brush. Ez a limitált Brush Crush Vol. 2 kollekció része, csak a készlet erejéig kapható.

Mi ez?
A Real Techniques Brush Crush 301 Foundation Brush folyékony és krémes alapozók felviteléhez való. A nyele nemcsak gyönyörű és különleges, hanem egyben ergonomikus is, így még könnyebb vele sminkelni. A szintetikus, egyedi vágással készült szálak puhák, gondoskodnak a gyors és tökéletes felvitelről.

Vélemény?
A csodaszép nyele miatt figyeltem fel rá, élőben még szebb, valóban jó kézben tartani és sminkelni vele. Sokkal jobb, mint gondoltam egyébként: eddig az Expert Face Brush volt a kedvencem, annak a feje viszont egy kicsit kisebb, tovább tart az alapozás. Az új ecsetemmel pillanatok alatt felviszem az alapozót, bb krémet, ráadásul alig szívja fel a terméket, nem igazán használok többet, mintha kézzel vinném fel. Az ecset feje elég tömött, a szőr nagyon puha, a forma pedig szintén remek, a nehezen elérhető helyeket is könnyedén lehet vele sminkelni. Továbbá pozitívum, hogy egyszerű kimosni, s nem fogja be a szálakat az alapozó. Nem csíkoz, egyenletesen viszi fel a bb krémet és alapozót (cushion alapozókhoz is inkább ezt használom, szivacs helyett), egy szál sem hullott ki eddig, szerintem sokáig hű társam lesz.

Kinek ajánlom?
Akik szeretik a különleges, de nagyon hasznos ecseteket. Azoknak, akik gyorsan és egyenletesen szeretnék felvinni az alapozót, bb krémet, cushion alapozókhoz is nagyon jó, higiénikusabb, mint a szivacs.

LINK:
Real Techniques Brush Crush 301 Foundation Brush iHerb | | HQhair (ingyenes szállítás)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)