Oh My Brush
április 15, 2019

the SAEM Care Plus Manuka Honey Body Cream

Végre találtam egy olyan testápolót, amibe nem tudok belekötni! A the SAEM Care Plus Manuka Honey Body Cream mindent tud: jól hidratál, hamar felszívódik, isteni az illata és az ára is nagyon kedvező! A tubus 230 ml-es.

Mi ez?
A the SAEM Care Plus Manuka Honey Body Cream mélyen hidratál, hamar felszívódik, nem ragacsos és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt. Van egyébként egy 100 ml-es (arc)krém is a kollekcióban nagyon jó áron!

Összetevők?
Tele van minden jóval: Új-Zélandról származó manuka méz, sheavaj, propolisz, méhpempő, gesztenye, gyömbér, moringa, kínai kúszómagnólia, kakaó kivonat stb. Főleg hidratálókból és bőrpuhítókból áll, alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Az illata NAGYON finom, nem erős, a textúra is tökéletes, jól kenhető krémről van szó. Nem szeretek testápolókat használni, mert ezek általában nem hajlandók felszívódni a bőrömön, zsírosak, ezzel viszont nincs ilyen problémám egyáltalán! Perceken belül felszívódik, mélyen hidratál, nem érzem zsírosnak, inkább púderes (?) érzetet hagy maga után. Az esetek többségében ezt az aloe vera gélt használom (olyan szépek az összetevői!) testápolóként, ez vizes, nyárra és zsíros bőrre tökéletes, de néha azért több hidratálásra vágyik még az én bőröm is, olyankor a the Saem a befutó.
A csomagolás praktikus, a tubust jobban szeretem, mint a pumpás kiszerelést (azokból soha nem tudom kivarázsolni a krémet, amikor már csak kevés van bennük). Valóban fényesebb, ragyogóbb lesz tőle a bőr, s nagyon ajánlom azoknak is, akik általában nem szeretik a testápolókat, mégis szeretnék hidratálni a bőrüket.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált bőrre ideális minden évszakban, nyáron szerintem még szárazabb bőrre is jó. Zsírosabb bőrre is jó (az enyém ilyen), csak pár percet kell a felszívódásra várni. Azoknak, akik egy nagyon kellemes, finom illatú, olcsó, de jó testápolót keresnek!

LINK:
the SAEM Care Plus Manuka Honey Body Cream EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 글리세린, 미네랄오일, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 다이메티콘, 글리세레스-26, 세테아릴알코올, 글리세릴스테아레이트, 피이지-100스테아레이트, 시어버터, 부틸렌글라이콜, 꿀추출물, 로얄젤리추출물, 프로폴리스추출물, 밤껍질추출물, 드럼스틱씨오일, 생강추출물, 오미자추출물, 우유추출물, 스쿠알란, 베헤닐알코올, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 카보머, 알지닌, 폴리솔베이트60, 솔비탄아이소스테아레이트, 1,2-헥산다이올, 페녹시에탄올, 에틸헥산다이올, 에틸헥실글리세린, 향료, 카카오추출물, 다이소듐이디티에이, 황색4호(*마누카꿀추출물 5,000ppm함유)

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)