Oh My Brush
április 29, 2019

Púder Nyárra (Is): TONYMOLY Face Mix Oil Paper Powder

VÉGRE újra kapható ez a szuper púder, így írhatok róla a blogon! A TONYMOLY Face Mix Oil Paper Powder tökéletes minden évszakban, nyárra is nyugodt szívvel ajánlom, rendkívül baráti az ára is, érdemes beszerezni!

Mi ez?
A TONYMOLY Face Mix Oil Paper Powder visszafogja a faggyútermelést, a bőr így órákon át friss marad. Rizsporral mattít, s egyben simábbá is teszi a bőrt, eltünteti a ráncokat, illetve hidratál is. A kíméletes összetevőknek hála érzékeny bőrre is használható.

Összetevők?
Egyszerű púder kevés összetevővel. A legtöbb színtelen púder fő összetevője a szilícium-dioxid (silica), itt sincs ez másképp, ez már magában is tökéletes púder lenne, de a Tonymoly kiegészítette rizsporral a mattító hatása miatt. A squalane hidratáltan tartja, a damaszkuszi rózsa (kivonat) pedig nyugtatja és regenerálja a bőrt. Alkohol-, parabén- parfümmentes, illóolaj nincs benne, illata nincs a terméknek.

Hatása?
Először túl nagynak találtam a púderpamacsot, de pár használat után már meg is szerettem, kifejezetten praktikusnak tartom, pillanatok alatt fel tudom vinni vele a púdert. Színtelen, illata nincs, pici HD hatást tapasztalunk itt is, de ebben a kategóriában a Lioele a királynő. Remekül mattít, nem olyan selymes, mint más púderek, nekem éppen ezért tetszik, mert így a (nap)szemüvegem nem csúszkál 1-2 óra után az orromon. Apróság, de a mindennapokban sokat számít ez nekem.

Nem szárít, a bőr mégis sokáig matt marad, kellemes, észre sem lehet venni. Eddig télen és tavasszal is nagyon szerettem, s még nyárra is maradt belőle, mert a tégely nagyobb, mint az átlag (9 g). Nem, ezt táskába nem szívesen tenném, ha hordozható, mattító púdert kerestek, akkor a The Face Shop-ot ajánlanám (azt is újravettem, csak nem a limitált kiadást), de a Tonymoly-nak kicsit szebbek az összetevői, gyakori, otthoni használatra tökéletes.

Kinek ajánlom?
Akik egy egyszerű, színtelen, mattító púdert keresnek, ami nem túl selymes, így nem csúszkál rajta a (nap)szemüveg. Kombinált és zsíros bőrre nagyon jó, órákon át matt vele a bőr, a mindennapokra tökéletes. Nagyon jó áron kapható jelenleg a Jolse-n!

LINK:
TONYMOLY Face Mix Oil Paper Powder EBAY | | JOLSE

Ingredients:
실리카, 메칠메타크릴레이트크로스폴리머, 카프릴릭/카프릭트리글리세라이드, 디메치콘/비닐디메치콘크로스폴리머, 페닐트리메치콘, 메치콘, 합성플루오르플로고파이트, 1,2-헥산디올, 스쿠알란, 디메칠이미다졸리디논쌀전분, 부틸렌글라이콜, 다마스크장미추출물

Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Capric/Caprylic Triglycerides, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Methylhydrogenpolysiloxane, Synthetic fluorphlogopite, 1,2-Hexanediol, Squalane, Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Butylene Glycol, Rosa Damascena Extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)