Oh My Brush
április 19, 2019

NACIFIC Real Calendula Floral Toner

A tonizálás az egyik kedvenc lépésem, ráadásul nagyon hasznos és sokoldalú termékek a tonikok. Az egyszerű és a különlegesebb darabokat is ugyanúgy szeretem, a NACIFIC Real Calendula Floral Toner pedig egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik: a virágszirmoknak hála az egyik legszebb és legizgalmasabb tonik, ez nem vitás.

Mi ez?
A NACIFIC Real Calendula Floral Toner egy bőrnyugtató, mélyen hidratáló, tápláló tonik, ami nemcsak körömvirág kivonatot, hanem virágszirmokat is tartalmaz! Erősíti a bőr természetes védőrétegét, a gyógynövények pedig Korea gyönyörű szigetéről, Jejuról származnak. A márka a természetes összetevők híve, csak a legszükségesebb anyagokat tartalmazzák a termékeik.

Összetevők?
A körömvirág antioxidáns és bőrnyugtató hatására épül a termék, ráadásul az összetevők kb. fele gyulladáscsökkentő (ennyit egyszerre egy termékben szerintem még nem láttam)! Hidratálókat (pl. hialuronsav) és ázsiai gázlót (bőrnyugtató és gyógyító) is találunk benne, s a Jeju Herb 7-Complex névre keresztelt, gyógynövényekből álló formula még különlegesebbé teszi (kamilla, rozmaring, citromfű, teafa stb.). Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illatát a gyógynövények kivonata és a virágszirmok adják.

Hatása?
Színtelen, a vízhez hasonló folyadék, de attól egy kicsit sűrűbb, az illata minimális és nagyon természetes. Hamar felszívódik, picit hidratál, nem ragacsos, én esszenciaként tekintek rá, ezért vattakorong helyett a tenyerembe öntöm és úgy viszem fel. Igazából egy gyógynövényekkel teli “koktélról” van szó, amit főleg a gyulladáscsökkentő hatása miatt érdemes beszerezni, ebben jeleskedik. A virágszirmok nemcsak szépek, hanem szerepük is van: ezeknek hála még táplálóbb és hidratálóbb a termék. Míg más tonikok általában csak egy-egy összetevőre koncentrálnak, addig a NACIFIC egy koncentrált formulát hozott létre, több, mint 10 növényi kivonat van benne! Tonikként és esszenciaként is megállja a helyét, nem kötelező darab, de nagyon hasznos bizonyos bőrtípusok számára.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre, azoknak, akik gyulladáscsökkentő hatású termékeket keresnek. Azoknak, akik szeretik a természetes összetevőket, gyógynövényeket, a különlegesebb kozmetikumokat.

LINK:
NACIFIC Real Calendula Floral Toner EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE
NACIFIC termékek eBay-n

Ingredients:
Calendula officinalis flower water, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Calendula, Officinalis Flower Extract, Propanediol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Stearic Acid, Selaginella Lepidophylla Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Dipropylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Allantoin, Calendula Officinalis Flower, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)