Oh My Brush
április 3, 2019

Maszk WOW Hatással: TOAS Miracle Laser Mask

Bár eddig is nagyon szerettem a TOAS termékeit, ez az arcmaszk mégis meg tudott lepni! A TOAS Miracle Laser Mask tényleg csodát tesz pár perc alatt, ennyire jó fátyolmaszkom még nem volt! Rendeléshez kaptam ajándékba párat, de nem kétséges: ebből még vennem kell!

Mi ez?
A TOAS márkát koreai kozmetikusok és klinikák használják, professzionális termékeik vannak. A név jelentése a következő: TOAS = Total Oriental Antiaging System. A TOAS Miracle Laser Mask egy rendkívül hidratáló fátyolmaszk, amely emellett nyugtat, ápol és visszaállítja a bőr eredeti, egészséges állapotát az E.G.F. (Epidermális Növekedési Faktort) segítségével.

Összetevők?
Mivel érzékenyebb bőrre készültek a termékek, ezért eléggé rövid az összetevőlista, egyszerűnek tűnhet első látásra, pedig nagyon is izgalmas! Tele van hidratálókkal, tartalmaz több gyulladáscsökkentőt, kollagént, E vitamint és néhány növényi kivonatot (aloe vera, kövér porcsin, csodamogyoró) is. A legérdekesebb mind közül az oligopeptide-1, amely az E.G.F. szerepét tölti be a termékben, s remek dolgokra képes: gyorsítja a gyógyulási folyamatot, megújítja a bőrt, s lassítja az öregedést. Nincs benne alkohol és illóolaj, nagyon pici parfümöt viszont tartalmaz.

Hatása?
Koncentrált szérumban úszik a jó minőségű, vastag, puha anyagú fátyolmaszk, illata szinte alig van. Kb. 30 percig hagyom fent, mert rengeteg folyadékot képes felszívni és a bőrnek átadni a maszk. Nagyon kényelmes egyébként, nem csúszkál, nem irritál, a mérete is tökéletes. Nagyon meglepődtem, amikor levettem magamról és belenéztem a tükörbe, ritkán érek el ilyen eredményt egyetlen termékkel ilyen rövid idő alatt!

A bőröm olyan volt, mint évekkel ezelőtt: a pirosságot lehúzta, a (régi, pattanások után maradt) foltok eltűntek, a bőröm már rég nem volt ennyire nyugodt, visszakaptam a bőröm eredeti állapotát. Ezen kívül kiválóan és mélyen hidratál a maszk, legalább úgy, mint egy szuper arckrém, mindezt sokáig lehet érezni, teljesen feltölti a bőrt. Semmi másra nincs már utána szükségem, a bőr rugalmas, a maradékot mindenképp érdemes elhasználni testre (nyakra, karra stb.). Nem viccelt tehát a leírás, tényleg azt kaptam, amit ígért a márka! Az sem elhanyagolható, hogy hiába a szuper hidratálás, mégsem zsírosítja el a bőrt, pár percen belül felszívódik, halvány, egészséges fényt ad. TÖKÉLETES! Az egyik (ha nem a) legjobb fátyolmaszk, amit eddig használtam, az én bőrproblémámra (egyre legalábbis a sok közül :D) nagyon hatásos!

Kinek ajánlom?
Bárkinek, de főleg azoknak, akik jól hidratáló és nyugtató arcmaszkot keresnek, illetve szeretnének megismerkedni az E.G.F. hatású, csodás peptiddel, amely képes “újjá varázsolni” a bőrt! Száraz, kombinált, normál, irritált, aknés bőrre is el tudom képzelni.

LINK:
TOAS Miracle Laser Mask EBAY | | JOLSE
Összes TOAS termék itt.

(A Miracle a TOAS almárkája egyébként, ha jól értelmezem, s az a céljuk, hogy az otthonunkba elhozzák a professzionális bőrápolást.)

Ingredients:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Arginine, Carbomer, Polysorbate 80, Betaine, Allantoin, Methylparaben, Hydrolyzed Collagen, Sodium PCA, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Hamamelis Virginiana (Witchhazel) Water, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Fragrance, Propylparaben, OligoPepTide-1

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)