Oh My Brush
április 21, 2019

Lioele Secret Pore HD Powder

Csak egy jó, színtelen, mattító púdert kerestem, de sokkal többet kaptam: a Lioele Secret Pore HD Powder a legfinomabb, legselymesebb púder, amivel valaha találkoztam, pedig rengeteget próbáltam már, hiszen ez az egyik kedvenc terméktípusom, ha koreai sminktermékekről van szó.

Mi ez?
A Lioele Secret Pore HD Powder egy különleges, rendkívül finom, selymes por, ami igazából mindent tud: fixálja a sminket, eltünteti a pórusokat, egész jól mattít, de természetes tud maradni.

Összetevők?
Összesen két összetevőből áll: a szilícium-dioxid az, ami a fent említett hatásért felelős, illetve egy bőrpuhító is van benne, ami szintén képes feltölteni a ráncokat, pórusokat és selymessé teszi a bőrt. Alkohol-, parabén-, illatanyag és parfümmentes.

Hatása?
Ahogy azt ígéri, valóban eltünteti a pórusokat, apróbb ráncokat, fixálja a sminket, visszafogja a faggyútermelést, természetes a bőrön. Mindenkinek jó választás, érzékeny bőrre is használható, hiszen nincsennek benne irritáló anyagok, egyedül nagyon zsíros bőrre nem a legjobb, hiszen nem mattít annyira, mint a kifejezetten erre készült púderek.

Volt már dolgom hasonló termékkel az Etude House Fix & Fix púdere is ezt az összetevőt tartalmazza, az egy kicsit olcsóbb alternatíva, a Lioele púdere viszont kb. kétszer akkora és ezerszer finomabb a por. Illetve nem kell az Etude House béna csomagolásával szenvedni (nem lehet felnyitni és kinyerni belőle a púdert a legvégén), a Lioele praktikusabb. A tégely nagy (18 g), nagyon sokáig elég lesz, a szivaccsal könnyű a felvitel.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretnének egy púdert, ami fixálja a sminket, s még a tág púrusokat, ráncokat is eltünteti egész napra. Normál, kombinált, érzékeny bőrre, nagyon zsírosra nem elég, szárazra viszont használható, ha szükséges, mert nem szárít.

LINK:
Lioele Secret Pore HD Powder

Ingredients:
Silica. Dimethicone

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)