Oh My Brush
április 10, 2019

HAUL: Koreai Újdonságok (Missha, COSRX, moonshot, iUNIK, TIAM)

Érkezett pár csomagom Korából, mert kíváncsivá tett néhány újdonság. Nagyon érdekelt a két COSRX fényvédő, az új Moonshot cushion alapozó, a Missha legújabb fermentált esszenciája is kívánságlistás volt, megérkezett az első iUNIK termékem, illetve szerettem volna kipróbálni a 10%-os B3 vitamint tartalmazó szérumot a TIAM-tól.

moonshot Micro Correct Fit Cushion SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE
Az új moonshot “Lisa” cushion alapozó, ami egyszerűen csak WOW! Valami hihetetlenül gyönyörű a bőrön, tökéletes a végeredmény, pigmentált, alig kell belőle, a fedés erős közepes, a hozzá kapott szivaccsal és ecsettel is ugyanolyan szépen fel lehet vinni. A pigmentáltság előtt le a kalappal! Egészséges fényt ad, talán félmatt rajtam, természetes nagyon. Két szín van meg (101 és 201), első ránézésre azt hittem, hogy egyik sem lesz jó, mert az egyik rózsaszínes, a másik bézs, felvitelkor viszont tökéletesen illeszkednek a bőrömhöz, ezt én nem is értem… 😀 (a sötétebb színhez fehér réteget hagyó fényvédőt használok, mint mindig, szeretem ezt a kombinációt).

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence RX (2019) EBAY | | JOLSE
A Missha best-seller terméke minden évben megújul, s eddig még mindegyik verziót használtam. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud a fermentált esszencia 2019-es kiadása! Az összetevőlistán alakítottak egy kicsit, többek között most már van benne rizskivonat is, ami szuper, magasabb helyre került a B3 vitamin, kivették belőle a tartósítószereket, van benne keramid most már, egy szóval: még kíméletesebb lett, érzékeny bőrre még jobb, de az állaga nagyjából ugyanaz.

COSRX Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA++++ EBAY | | JOLSE
Tisztán fizikai fényvédő érzékeny bőrre. Alig látható fehér réteget hagy, kifejezetten jó az állaga, nem nehéz, jól kenhető, sokkal jobb, mint vártam, viszont az illata nem a leghívogatóbb, valószínűleg a növényi kivonatok miatt ilyen furcsa, de szerencsére csak felvitelkor lehet érezni. Alkohol-, parfüm-, parabénmentes.

COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE
Ez pedig egy könnyű, hamar felszívódó, fehér réteget nem hagyó, kémiai fényvédő csiganyállal! Teljesen más a célközönség tehát, nekem mégis mind a két krém bevált, egyelőre nem is tudok kedvencet kiemelni. Ez nyárra tökéletes választás az állaga miatt.

TIAM Vita B3 Source EBAY | | JOLSE
10% B3 vitamin és arbutin szérum, ami így egy nagyon különleges és erős folthalványító! Annyira szép az összetevőlista és egyre érdekesebb termékeket ad ki a TIAM, rajongó lettem! 🙂

iUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream EBAY | | JOLSE
Egy könnyű, hidratálókrém nagyon szép összetevőlistával, “minden mentes”, a beta-glucan pedig egy remek hidratáló. Az INCI kicsit izgalmasabb, mint azt az egyszerű krémek esetében megszokhattuk. Eddig úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes nappali krém normál, kombinált és zsíros bőrre!

Ajándék rendeléshez: termékminták és fátyolmaszk.

Alig várom, hogy írjak a termékekről részletesen, nagyon jó választás volt mindegyik! 🙂

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)