Oh My Brush
április 24, 2019

4 Féle Maszk 1 Dobozban: Haruharu Wonder Mask Starter Kit

A Haruharu márka WONDER arckrémekről már írtam, mindegyikhez tartozik egy arcmaszk is, amelyeket a Haruharu Wonder Mask Starter Kit segítségével ki is tudunk próbálni. Egy dobozban találunk 4 db fátyolmaszkot, amelyek kellemes meglepetést okoztak.

Mi ez?
A Haruharu Wonder Mask Starter Kit 4 db arcmaszkot tartalmaz, ezek egy szép dobozban kaptak helyet, így ajándékként is megállja a helyét. A márka maga fejlesztette ki azt a liposzómás és fermentációs technológát, amit ezekben a termékekben megtalálhatunk.

Összetevők?
95%-ban természetes összetevőkből állnak a maszkok. A maqui bogyó egy remek antioxidáns, de van még bennük fermentált zöld tea, méz, B3 vitamin, hialuronsav, fermentált anyagok és növényi kivonatok. Az INCI nem túl hosszú, mégis izgalmas. Mindegyik termékre elmondható, hogy parabén- és alkoholmentes, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, állati eredetű összetevőket és mesterséges színezéket. Cruelty free.

Hatása?
A fátyolmaszkok jó minőségű, környezetbarát anyagból készültek: a fekete alapanyaga moso bambusz, a fehér pedig fehérítetlen pamut, ami így még kíméletesebb a bőrhöz (a csomagolás szerint lehetnek ezért rajta apró foltok, valóban így van). Itt már nincs akkora különbség a termékek között, mint a krémek esetében, mindegyik hasonló, legyen szó az esszenciáról, amiben úsznak vagy a hatásukról. Ugyanolyan az illatuk, mint a krémeknek, de nem olyan erős, ennek nagyon örültem (bár tényleg nagyon kellemes), a méret rendben van, jól illeszkednek az arcra, nem csúszkálnak és sok esszenciát képesek magukba szívni.

A hatásukkal nagyon elégedett voltam, mindegyik esetében a következőket tapasztaltam: a bőr mélyen hidratált, puha és rugalmas, a pórusok kisebbek, a bőr nyugodtabb, a tónusjavítás szemmel látható. A kombinált bőrömön nagyon hamar felszívódik, nem ragacsos, nem zsíros, nem hagy fényes réteget, normál, kombinált és zsíros bőrre nagyon jók magukban is, én mást már nem is használok utána. Nagyon megérik az árukat, minőségi maszkok szép csomagolásban, így másokat is meglephetünk velük. 🙂

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált és zsíros bőrre a legjobb szerintem, s persze azoknak, akik nem érzékenyek illatanyagra, mert egy pici van bennük, mégha természetes is.

LINK:
Haruharu Wonder Mask Starter Kit EBAY | | JOLSE
Haruharu Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant Mask 5ea
Haruharu Wonder Honey Green Reparative Mask 5ea
Haruharu Wonder Honey Green Aqua Bomb Mask 5ea
Haruharu Wonder Honey Green Brilliant Mask 5ea

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)