Oh My Brush
április 27, 2019

ELFOGYOTT 2019 Április

Mint mindig, ebben a hónapban is próbáltam olyan termékeket elhasználni, amelyeket régen bontottam fel, illetve több kedvencem is elfogyott. Mini teszt a következőkről: színezett, fizikai fényvédő, arckrém, szérum, aloe vera gél, kézkrém stb.! 🙂

Nature Republic Hand And Nature Hand Cream (Peach)
100 ml-es kézkrém isteni illattal (barackot választottam)! Limitált kiadás lehetett, mert mire megérkezett már el is kapkodták, azóta sem láttam egy eladónál sem. Minden esetre nagy kedvencem volt, tökéletes az állaga: remekül hidratál, mégis egész hamar felszívódik, így szívesen használtam. Legközelebb is ettől a márkától veszek kézkrémet, az biztos! 🙂

Dermatory Sunthana Hypoallergenic Sun Fluid Tinted SPF50+ PA++++ (teszt itt)
Színezett, fizikai fényvédő, ami alkohol-, parfüm-, parabén-. illóolaj mentes. Nagyon szerettem, rendkívül gyengéd a bőrhöz, ráadásul az állaga is szuper ahhoz képest, hogy teljesen fizikai! A nem színezett verziót is szívesen kipróbálnám, mert mindig használok egy kis bb krémet, így végülis nem szükséges színezett fényvédő a számomra, illetve ez sokkal olcsóbb is (50 helyett 100 ml-es).

Tony Moly Chok Chok Green Tea Watery Cream (teszt itt)
Nem véletlenül olyan népszerű, kiváló az állaga, nem túl könnyű, nem túl zsíros, pont jó. Az illatát leszámítva szerintem tökéletes (nem mindenki szereti a citrusos illatot), 50 ml-es a tégely, nem kell belőle sok, az ára is baráti, nehéz belekötni. 🙂

SKINFOOD Yuja Water Serum (teszt itt)
C vitaminos szérum helyett használtam, imádtam az állagát, könnyű, mégis jól hidratál, nappalra szuper volt fényvédő alá. Hamar befejezték a gyártását, mert épp a csőd szélén volt a márka (rossz időben akartak betörni a kínai piacra), de azóta már meg is újult a termékcsalád. Szérumot egyelőre nem látok, de a többi terméktípus is jónak tűnik.

TONYMOLY Tako Pore All-in-One Cleansing Stick (teszt itt)
Utazáshoz vettem, úgy gondoltam, hogy praktikus lesz, végül nem vittem magammal sehova, mert tavaly nem igazán utaztunk, s egyébként is: túl nagy… Kicsit zavart, hogy használat közben elkezdte felszívni a bőröm, lehetne sokkal olajosabb is, de egyébként egy kellemes arclemosó, ami a sminket is eltávolítja, s könnyű lemosni.

ETUDE HOUSE 99% Aloe Soothing Gel (teszt itt)
Még egy kedvenc, évek óta az Etude House-tól veszem az aloe vera géleket, mert ezeknek a legszebb az összetevőlistája. A tubusos kiszerelést higiénikus, a gél hidratál, de egyből felszívódik, nem ragacsos, nem olajos, tökéletes testápoló nyárra vagy zsíros bőrűeknek egész évben.

Etos Eye & Lip Make-Up Remover Cleansing Oil
Úgy tűnik, hogy egy holland szemfestéklemosó lesz a befutó nálam, ez már a második, amit elhasználtam, s még mindig szeretem.

Fa Cream & Oil Silk & Magnolia Douchecrème 
Januárban a nagy akciók során vettem több Fa krémtusfürdőt. Az eddigiek nem győztek meg, de ezzel nem volt problémám, ha jól emlékszem. Nem mondom, hogy nem veszek többet semmit a Fa-tól, mert az 1 eurós ár verhetetlen, de eddig nem találtam olyat, amit szívesen újravennék.

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)