Oh My Brush
március 15, 2019

MINTA: TONYMOLY Floria Brightening Peeling Gel

A csodaszer, amit az utóbbi években már szinte mindenki használt: végre én is kipróbáltam a TONYMOLY Floria Brightening Peeling Gel nevű bőrradírt! Az biztos, hogy látványos működés közben, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, az ára nagyon kedvező, de vajon tényleg olyan jó?

A TONYMOLY Floria Brightening Peeling Gel egyszerre több dolgot is tud: nemcsak eltávolítja az elhalt hámsejteket, de még a pórusokat is megtisztítja a felesleges faggyútól, továbbá hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt! Sokkal kíméletesebb, mint egy átlagos bőrradír, s még az összetevőlista is érdekes!

A fermentált lótuszvirág egy szuper antioxidáns, de van még benne C vitamin, gyöngypor, néhány gyulladáscsökkentő (pl. urea), a hámlasztásról pedig a tejsav gondoskodik. Alkohol- és parabénmentes, illóolaj sincs benne, parfümöt viszont tartalmaz.

Száraz bőrre kell felvinni a gélt, s már láthatjuk is, hogy valami történik: fehér darabkák jelennek meg! Sokan úgy gondolják, hogy ezek az elhalt hámsejtek, de kicsit túlzás lenne, ha ennyi bőr lejönne egyszerre az arcunkról… 😀 A bőrben található olaj hatására néhány összetevő elkezd összeállni, így nagyon puha, gyengéd bőrradírt kapunk. Ezekkel kell jól átmasszírozni a bőrt, közben a hámlasztó (tejsav) is kifejti hatását, s igen, az eredmény szemmel látható: simább, egészségesen ragyogó, hidratált bőr! A kézfejemen nagyon látványos volt a változás, hiszen itt nem használok hámlasztót, több az elhalt bőr, eredményesebb tudott lenni. Nemcsak arcra, testre szokták ezeket használni (pl. könyök) egyébként.

Tökéletes azoknak, akik nem szoktak hámlasztani, a fizikai bőrradírokat túl durvának tartják, minimális, de hatásos radírozásra vágynak. Nem kihagyhatatlan, de sokkal izgalmasabb vele a bőrápolás, szerintem még férfiak is szívesen használnák.

LINK:
TONYMOLY Floria Brightening Peeling Gel EBAY

Ingredients:
Water Glycerin Quaternium-60 Propylene Glycol Carbomer Dipropylene Glycol Fragrance (Parfum) Phenoxyethanol Water Saccharomyces/Nelumbo Nucifera Ferment Extract Filtrate Disodium EDTA Butylene Glycol Ascorbic Acid Pearl Powder Caprylyl Glycol 1,2-Hexanediol Pentylene Glycol Nelumbo Nucifera Flower Extract Lactic Acid Serine Sodium Lactate Sorbitol Urea Prunus Mume Fruit Extract Sodium Chloride Allantoin Citric Acid

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)