Oh My Brush
március 29, 2019

MINTA: The SAEM Urban Eco Waratah Sleeping Pack

A mintáknak hála nagyon gyakran találok szuper termékeket, de ez az arcpakolás telitalálat volt nálam! A The SAEM Urban Eco Waratah Sleeping Pack egy éjszakai pakolás, amely energiával tölti fel és hidratálja a bőrt, miközben a természetes védőrétegét is erősíti az Ausztráliában honos waratah (Telopea speciosissima) növény kivonatával.

Ez a növény nemcsak gyönyörű, de igen hasznos és különleges is: 5 év kell ahhoz, hogy virágozzon, amit aztán különös odafigyeléssel gyűjtenek be. A The SAEM Urban Eco Waratah Sleeping Pack első látásra szerelem, ha az embernek kombinált vagy zsíros a bőre! A márka kidolgozott egy kellemes, gyorsan felszívódó, szérum a gélben formulát, ami nagyon jól sikerült, öröm felkenni!

Gyenge, nagyon finom, virágos illata van, igazán természetes. Halvány fehér gélről van szó, ami vizes, könnyű, hamar felszívódik és egyáltalán nem zsíros, kifejezetten kellemes a bőrön. Picit hidratál, s mivel az arcápolási rutin utolsó lépése, ezért le is zárja a bőrt, egy láthatatlan réteget képez, így megakadályozza annak kiszáradását. Már csak ezért is érdemes éjszakai pakolásokat használni.

A neten található angol összetevőlista nem helyes, a koreai alapján látszik, hogy a termék nagy része waratah kivonat, tele van hidratálókkal, sok B3 vitamint is tartalmaz, amely egy remek antioxidáns, folthalványításra is jó. Sok benne a fermentált kivonat is, sok-sok keramidot is találunk benne, amelyek a bőr védőrétegét erősítik és hidratálnak. Ehhez jön még néhány növényi olaj, a többség szintén Ausztráliából származik, de van benne olíva és szőlőmagolaj is. Nem látok benne parabént vagy alkoholt, de egy kis parfüm van benne.

Különleges, jó és megfizethető, mi kell még? 🙂 Tavaszra és nyárra tökéletes normál, kombinált és zsíros bőrre, akár magában is lehet használni nappali arckrémként. Az ára kedvező, a tégely pedig nagy (80 ml-es)!

LINK:
The SAEM Urban Eco Waratah Sleeping Pack EBAY | | JOLSE
The SAEM Urban Eco Waratah kollekció (összes termék)

Ingredients:
와라타꽃/잎추출물, 글리세린, 메틸글루세스-10, 다이메티콘, 부틸렌글라이콜, 솔비톨, 프로판디올, 나이아신아마이드, 1,2-헥산다이올, 다이메티콘올, 알지닌, 글리세릴스테아레이트에스이, 락토바실러스/와라타꽃/잎발효여과물, 아세틸피토스핑고신, 세라마이드이오피, 세라마이드엔에스, 세라마이드엔피, 세라마이드에이피, 카쿠두플럼씨오일, 에뮤애플씨오일, 호주핑거라임씨오일, 포트마리골드꽃수, 카보머, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 폴리글리세릴-10라우레이트, 폴리글리세릴-10미리스테이트, 에틸헥실글리세린, 피브이피, 아데노신, 다이소듐이디티에이, 올리브오일, 병풀잎수, 포도씨오일, 돌콩오일, 잇꽃씨오일, 하이드로제네이티드레시틴, 폴리글루타믹애씨드, 양까막까치밥나무씨오일, 피토스핑고신, 향료

Még néhány kép, hogy gyönyörködjünk Minho-ban a waratah virágban!  😉

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)