Oh My Brush
március 26, 2019

MINTA: Hope Girl Glow Brightening CC SPF30 PA++

Olyan kevés szó van a blogon a CC krémekről, ezért eldöntöttem, hogy a mintákat ezentúl mindig tesztelni fogom. Magamtól biztosan nem vettem volna meg a Hope Girl Glow Brightening CC SPF30 PA++ nevű CC krémet, mert abszolút nem nekem való, viszont ennyi pénzért egy meglepően jó terméket kapunk, megérdemli, hogy írjak róla! 🙂

A Hope Girl Glow Brightening CC SPF30 PA++ egy könnyű, tónusjavító CC krém, ami egyben ragyogóvá is teszi a bőrt. Hidratálóbb darab, illata alig van, jól kenhető, a fedése pedig minimális. Tipikus CC krém tehát, láthatatlan, alig lehet érezni a bőrön, a rózsaszínes színével pedig egységesíti a bőrképet. Csak világos bőrre merem ajánlani magában, de a márka egyébként sminkalapnak szánta.

Szárazabb bőrre, bb krém vagy alapozó alá nagyon jó sminkalap. Makadémia olajjal hidratál, gyöngyporral teszi fényesebbé a bőrt, a B3 vitamin halványítja a foltokat, az adenosine pedig nyugtat és egyben ránctalanít is. Ahogy mondtam, nem egy univerzális darab, így az én sárgás tónusú, kombinált-zsíros bőrömhöz nem is illik egyáltalán, bár szívesen használtam mattító fényvédő felé és bb krém alá, tartósabbá és szebbé tette a sminket. Az igazi célközönség más: szárazabb, kevés bőrhibával rendelkező, világos bőrre nagyon jó!

Minimális fényvédelmet is ad az (SPF30 PA++), ami nagyon hasznos fényvédő mellé (és nem helyett). 🙂 A márka készített egyébként egy BB krémet is, ami úgy tűnik, hogy inkább zsírosabb, kombinált, bőrhibákkal rendelkező bőrre való. Örülök, hogy az én bőrtípusomra is gondoltak! 😀

LINK:
Hope Girl Glow Brightening CC SPF30 PA++ EBAY | | JOLSE
Hope Girl BLOSSOM COVER BB SPF30 PA++ EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)