Oh My Brush
március 3, 2019

Koreai, Hidratáló, "Minden Mentes" Tonik: Isntree Hyaluronic Acid Toner

Az Isntree Hyaluronic Acid Toner egy koncentrált tonik, ami remekül hidratálja a bőrt! “Minden mentes”, tehát nagyon szépek az összetevők, feltölt, hidratál, nyugtatja a bőrt, s még az ára is nagyon kedvező! Az egyszerű, de nagyszerű termékek királynője, s egyben tökéletes példa koreai, hidratáló tonikokra, amelyeket akár esszenciaként is használhatunk.

Mi ez?
Az Isntree Hyaluronic Acid Toner mélyen hidratálja a bőrt, hosszan tart a hatása, 50% hialuronsavat tartalmaz, ami a saját súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni, de emellett még rengeteg, igen hasznos összetevőt tartalmaz. Igazi “moisture bomb” a márka szerint, ami pillanatok alatt átadja a nedvességet a bőrnek.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, de GYÖNYÖRŰ! A tonik nagy része hidratálókból áll, hiszen a hialuronsav már magában 50%-ot tesz ki. Az összetevők többi része pedig bőrnyugtató anyag, esetleg a bőr természetes védőrétegét erősítik vagy épp megakadályozzák, hogy kiszáradjon a bőr egy láthatatlan védőréteg segítségével. Van benne kollagén, s növényi kivonatokban is bővelkedik: aloe vera, nyírfa, mályvarózsa, kövér porcsin, koreai kökörcsin stb. Alkohol-, parfüm-, illóolaj- és parabénmentes!

Hatása?
Sűrű, színtelen folyadék, illata nincs, a flakon is teljesen egyszerű, jól lehet adagolni. Ha nagyon le szeretném egyszerűsíteni, akkor két féle koreai tonik van: a folyékonyabb fajták, amikhez kell a vattakorong, s arctisztításhoz a legjobbak, illetve a különlegesebb, hidratálóbb darabok, amikhez nem kell vattakorong, sűrű, hidratáló folyadékok, ezek akár esszenciák is lehetnének. Ez is egy ilyen termék, a tenyerembe öntök egy keveset, így viszem fel az arcomra. Először egy érdekes, selymes érzetet lehet észrevenni, de egy-két masszírozó mozdulat után már be is szívja a bőr. Nagyon jól és mélyen hidratál, hamar felszívódik, a bőr végtelenül sima lesz 1-2 perc múlva, jó hozzáérni.

Abszolút nem irritál, az egyik legkíméletesebb termék, amit használtam! A vizet pótolni kell, ez a tonik pedig ehhez tökéletes, a japán HadaLabo lotion jut róla eszembe mindig, de ez “vizesebb”, illetve nagyon jó és olcsóbb alternatíva a KLAIRS illatmentes tonikra szerintem! Nagyon megéri az árát, 200 ml-es és 400 ml-es flakonban is kapható, kiváló alapja az arcápolási rutinnak, a vízhiányos bőr megmentője lehet! Nagyon szeretem arckrémek felvitele előtt használni, sokat dob a hatásukon, de a test többi részére is szuper: kézkrém alá teszek belőle, ha nagyon száraz a kezem.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra remek, az összetevők miatt még érzékenyre is, egyszerűen tökéletes! Jó választás azoknak, akik sűrűbb, hidratáló tonikot keresnek, amit beépíthetnek a rutinukba, s nem az arctisztítás a fő szempont.

LINK:
Isntree Hyaluronic Acid Toner (200 ml) EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE
Isntree Hyaluronic Acid Toner (400 ml) EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Sodium Hyaluronate, Water, Glycerin, Butylene Glycol, Trehalose, Betula Alba (Birch Sap) Juice, Beta-Glucan, Hydrolized Collagen, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadenis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Panthenol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extact, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Hydroxyethylcellulose 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)