Oh My Brush
február 10, 2019

Szuper, Koreai Szérum Minden Bőrtípusra: Isntree TW-Real BIFIDA Ampoule

Végre egy szuper szérum gyönyörű összetevőkkel, amely fontos darabja lesz az arcápolási rutinunknak. Az Isntree TW-Real BIFIDA Ampoule minden bőrtípusra jó, remek alternatíva a népszerű bifidra szérumokra (pl. Estée Lauder Advanced Night Repair vagy Missha Borabit szérum).

Mi ez?
Az Isntree TW-Real BIFIDA Ampoule egy fermentált anyagokat tartalmazó szérum, amely legfőbb érdeme, hogy erősíti a bőr természetes védőrétegét, táplálja, hidratálja és erősíti a bőrt, ami így ellenállóbb lesz. A bifida szérumok népszerűségét az Estée Laudernek, Ázsiában pedig a Missha Borabit szérumnak köszönhetjük, az Isntree pedig egy olyan terméket készített, ami hatásos, mégis jó minden bőrtípusra, még érzékenyre is!

Összetevők?
A legjobb fermentált összetevőkből áll: fermentált bifida (88%), fermentált szójabab és rizs (a fermentált termékekről részletesen itt írtam), amit az Isntree kiegészített még folthalványító B3 vitaminnal, hidratáló hialuronsavval, kollagénnel, bőrnyugtató B5 vitaminnal, s még peptideket is tartalmaz, amelyek rugalmassá teszik a bőrt. Az összetevőlista kiváló, a termék pedig alkohol-, parabén-, illóolaj- és parfümmentes!

Hatása?
A gyönyörű összetevők miatt figyeltem fel rá, nagyon örültem, hogy végre tudok majd az érzékeny bőrű olvasóimnak ajánlani valamit, azoknak, akiknek a Missha Borabit szérum egy kicsit túl sok volt. Az Isntree ampulla sokkal egyszerűbb, szinte csak a legfontosabb összetevőket tartalmazza, olyan hatóanyagokat, amelyek a bőrt egészségessé, erősebbé és hosszú távon fiatalabbá teszik.

A folyadék színtelen, illata sincs, jól kenhető, nagyon kellemes a bőrön, hamar felszívódik, sokkal könnyebb, mint más szérumok. Olajosnak semmiképp nem mondanám, a márka ki is emeli, hogy nincs benne olaj, a fermentált összetevők viszont természetes módon helyettesítik az olajokat. Pár másodperc masszírozás után még a zsírosabb részek is felszívják a folyadékot, nem nehéz, nem ragacsos, éppen ezért olyan univerzális, minden bőrtípusra el tudom képzelni.

Hosszú távra kell vele tervezni: a fermentált anyagok és a peptidek is épp arról híresek, hogy rendszeres használat mellett mutatnak majd csodás eredményeket, segítenek fiatalon tartani a bőrt, ugyanakkor nagyon kíméletesek a bőrhöz. Amit viszont egyből lehet látni az a következő: szebb bőrkép, feltöltött, hidratált, rugalmasabb, élettel teli, nyugodt bőr. Egyáltalán nem irritál, reggel és este is lehet használni, ha szárazabb a bőrünk, én inkább este szoktam elővenni, nagyon jól működik más termékekkel, pl. nehezebb krémek alatt. Nem kell belőle sok, az üveg 50 ml, nagyon sokáig lehet majd használni, a csomagolás praktikus és nagyon szép, jól mutat a polcon.

Kinek ajánlom?
Bárkinek, hiszen minden bőrtípusra jó, kortól függetlenül lehet használni! Tökéletes választás, hogy ha egy gyengéd, de hatásos szérumot keresünk fermentált összetevőkkel. Azoknak, akiknek a Missha Borabit nem vált be, rövidebb összetevőlistára vágynak, illetve az egyszerű, de nagyszerű termékek hívei is nagyon fogják szeretni.

LINK:
Isntree TW-Real BIFIDA Ampoule EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)