Oh My Brush
febru√°r 1, 2019

Pénztárcabarát, Ikonikos, Koreai Termékek $15 Alatt!

Egy kis nosztalgia! ūüôā FeltŇĪnt mostan√°ban, hogy a r√©gi kedvencek, amelyek √©vekkel ezelŇĎtt v√©gigs√∂p√∂rtek a blogokon m√©g mindig mennyire n√©pszerŇĪek. Megpr√≥b√°ltam teh√°t √∂sszeszedni azokat a kozmetikumokat, amelyek √ļtt√∂rŇĎk voltak 5-10 √©ve, s annyira j√≥l siker√ľltek, hogy m√©g √ļj kiad√°st sem kaptak soha, ami az√©rt nagy sz√≥ Kore√°ban!

A kbeauty vil√°g√°ban nincs meg√°ll√°s, folyamatosan j√∂nnek az √ļj kollekci√≥k, a term√©kek kb. √©vente meg√ļjulnak, hiszen mindig van √ļj a nap alatt, mindenen lehet alak√≠tani… Vagy m√©gsem? Ezek a term√©kek hossz√ļ √©veken √°t k√©pesek voltak n√©pszerŇĪek maradni, v√°ltozatlanul best sellerek,¬†√©s m√©g a formul√°n sem v√°ltoztattak a m√°rk√°k. Ez rendk√≠v√ľl ritka dolognak sz√°m√≠t, a koreai v√°s√°rl√≥k mindig √ļjat, jobbat keresnek, nem ragaszkodnak a megszokott darabokhoz, de ezek kiv√©telt k√©peznek.

Igen, ezek t√∂bbs√©g√©t m√°r minden kbeauty rajong√≥ kipr√≥b√°lta, sokan nem is hajland√≥k kivenni a rutinb√≥l, de mindig vannak olyanok, akik csak most ismerkednek a koreai kozmetikumokkal. A limit a csillagos √©g, de √©n a megfizethetŇĎ kateg√≥ria h√≠ve vagyok, semmi sem ker√ľl $15-n√°l t√∂bbe!

Melyiket pr√≥b√°lt√°tok m√°r? ūüôā

TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Watery Cream $11,48 (vagy JOLSE)
Ezt az arckr√©met √©n is haszn√°lom, az √°llaga annyira j√≥l siker√ľlt, hogy szinte minden bŇĎrt√≠pusra j√≥, ez√©rt is olyan n√©pszerŇĪ. Az biztos, ennyi p√©nzt egy 60 ml-es t√©gely nagyon meg√©r!

HOLIKA HOLIKA Aloe 99% Soothing Gel Fresh $12,26 (vagy JOLSE)
Az aloe vera g√©lek soha nem mennek ki a “divatb√≥l”, szinte minden m√°rk√°nak van egy. Ezt nagyon sokan szeretik, de Sz√∂ulban a Nature Republic t√©gely√©t (lent mutatom azt is) vitt√©k, mint a cukrot a k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√≥k, amikor ott j√°rtam.

MIZON Hyaluronic Acid 100 $14,99
R√©gi kedvencem: hialuronsavas sz√©rum sz√©p √∂sszetevŇĎkkel, a r√©tegezŇĎs rutin alapja!

BENTON Snail Bee High Content Essence $14,01 (vagy JOLSE)
A h√≠res esszencia, szint√©n alap darabnak sz√°m√≠t: hat√≥anyagokkal teli, “minden mentes” √∂sszetevŇĎlista √©s persze a k√ľl√∂nleges csiga-m√©h kombin√°ci√≥ a megjelen√©se √≥ta h√≥d√≠t.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask x 3 $4,36 (vagy JOLSE)
Ha f√°tyolmaszkokr√≥l van sz√≥, akkor az Etude House (√©s az Innisfree) mellett nem lehet sz√≥ n√©lk√ľl elmenni. A sikert annak is k√∂sz√∂nhetik, hogy ezeket √°ltal√°ban nagyon j√≥ √°ron lehet kapni.

Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel $9,98 (vagy JOLSE)
Ahogy √≠rtam fent, ezt a g√©lt 5-√∂s, 10-es csomagokban viszik a turist√°k, valamit biztosan tud! ūüėÄ (√©n egy√©bk√©nt ezt haszn√°lom)

Lioele Beyond the Solution BB Cream $13,38 (vagy JOLSE)
Amikor elindult a Kbeauty l√°z, mindenki Missha √©s Lioele bb kr√©meket haszn√°lt. Nekem szerintem ez volt az elsŇĎ, egybŇĎl √ļjra is vettem, amikor elfogyott, ami az√©rt n√°lam ritkas√°gnak sz√°m√≠t… ūüėÄ

Nature Republic Argan Essential Deep Care Hair Pack $10,48 (vagy JOLSE)
Csak mostan√°ban kezdtem el haszn√°lni, de m√°r az elsŇĎ haszn√°lat ut√°n √©rtettem, hogy mi√©rt szeretik olyan sokan. P√°r napja √≠rtam r√©szletes tesztet, itt megtal√°lj√°tok.

Etude House Proof 10 Eye Primer $5,86
A legolcs√≥bb, legjobb szemh√©jalapoz√≥! Ezerszer √ļjravettem, most is ezt haszn√°lom.

Innisfree Apple Seed Cleansing Oil $12,59 (vagy JOLSE)
Olajos lemosóból nincs hiány. Rengeteget próbáltam már, nekem szinte mindegyik bevált, de sokan mindig ehhez térnek vissza.

TONYMOLY Tomatox Magic Massage Pack $9,48 (vagy JOLSE)
Volt egy idŇĎ, amikor ezek a massz√≠roz√≥/h√°mlaszt√≥ kr√©mek igen keresettek voltak. M√©g mindig van rengeteg a piacon, t√©nyleg szuper ezeket haszn√°lni, b√°r √©n az egyszerŇĪ, k√©miai h√°mlaszt√≥kat jobban szeretem.

Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask Original $11,98 (vagy JOLSE)
Vulkanikus hamub√≥l k√©sz√ľlt agyagmaszk zs√≠ros, kombin√°lt bŇĎrre, amely kitiszt√≠tja a p√≥rusokat. Szint√©n egy klasszikus darab!

Innisfree NO SEBUM MINERAL POWDER $6,29 (vagy JOLSE)
Olcs√≥, sz√≠ntelen, visszafogja a bŇĎr zs√≠rosod√°s√°t, elt√ľnteti a p√≥rusokat, mi kell m√©g? ūüôā

Missha M Perfect Cover BB Cream 50ml SPF42 PA+++ $11,49 (vagy JOLSE)
(Line Friends kiad√°s)
Missha M Perfect Cover BB Cream 20ml SPF42 PA+++ $5,99
Szerintem elmondhatom r√≥la, hogy a legn√©pszerŇĪbb bb kr√©m volt √©vekig. Mindenki kipr√≥b√°lta, sokaknak t√∂k√©letes volt: k√∂nnyŇĪ, eg√©sz j√≥l fed, s tal√°n az elsŇĎ olyan bb kr√©m, amibŇĎl t√∂bb √°rnyalat is k√©sz√ľlt.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence $14,48 (vagy JOLSE)
A csigany√°l gy√≥gy√≠t√≥ erej√©rŇĎl mindenki hallott. Nem kell m√©lyen a zseb√ľnkbe ny√ļlni, a v√°laszt√©k hatalmas, de egy biztos: a COSRX esszenci√°ja megh√≥d√≠totta az internetet. √Črdemes kipr√≥b√°lni, k√©ts√©g k√≠v√ľl az egyik legjobb ebben az √°rkateg√≥ri√°ban.

COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence $13,98 (vagy JOLSE)
A COSRX esszenci√°kban (is) nagyon erŇĎs, a ferment√°lt verzi√≥ is nagyon j√≥l siker√ľlt. EgyszerŇĪ, de nagyszerŇĪ, nem lehet benne csal√≥dni.

SKINFOOD NEW Black Sugar Mask Wash Off $9,99
Milli√≥ blogposzt sz√≥l r√≥la, mindenki ezt az arcrad√≠rt haszn√°lta √©vekig. A Skinfood jelenleg a csŇĎd sz√©l√©n √°ll az elhib√°zott marketing miatt (K√≠n√°ban terjeszkedtek, amikor K√≠na kitiltott mindent, ami koreai politika okok miatt…), de arra az√©rt figyeltek, hogy ez a maszk m√©g √≠gy is el√©rhetŇĎ legyen!

MIZON Snail Repair Perfect Cream $13,49
Ez a csigakr√©m m√°r megoszt√≥bb, nem minden bŇĎrt√≠pusnak j√∂n be, de √≠gy is itt a helye, ez nem k√©ts√©ges.

Benton ALOE BHA SKIN TONER $14,69 (vagy JOLSE)
Sokunk legelsŇĎ BHA-t tartalmaz√≥ term√©ke! Csak egy kev√©s szalicilsav van benne, de rendszeres haszn√°lathoz ez √©s a t√∂bbi szuper √∂sszetevŇĎ t√∂k√©letes. “Minden mentes”, probl√©m√°sabb bŇĎrre egy √°lom!

MISSHA M Magic Cushion Cover SPF50+ PA+++ $9,39
MinŇĎs√©gi, olcs√≥ cushion: a Missh√°n√°l ilyen is van!

ETUDE HOUSE Beauty Shot Face Blur (SPF33/PA++) $13,89 (vagy JOLSE)
Primer, CC kr√©m, f√©nyv√©dŇĎ egyben, ami jav√≠tja a bŇĎrk√©pet. Nagyon sokszor jelent m√°r meg limit√°lt csomagol√°sban, oszlopos tagja az Etude House k√≠n√°lat√°nak.

MIZON Hyaluronic Ultra Suboon Cream $8,49
K√∂nnyŇĪ, olcs√≥ hidrat√°l√≥kr√©m nagyon sz√©p √∂sszetevŇĎkkel, ami a legt√∂bb bŇĎrt√≠pusra t√∂k√©letes.

MIZON Snail Recovery Gel Cream $9,88
Csigany√°lat tartalmaz√≥ g√©l egyszerŇĪ, sz√©p √∂sszetevŇĎkkel. Sajnos m√°r nem annyira olcs√≥, mint r√©gen, de m√©g mindig meg√©ri az √°r√°t!

ETUDE HOUSE Moistfull Collagen Cream 75ml $12,52 (vagy JOLSE)
A t√©gely nagy, az √°r√°t igaz√°n meg√©ri, a kr√©m pedig kellemes, hidrat√°l, k√∂nnyŇĪ, az Etude House √©s a v√°s√°rl√≥k kedvence, m√°r rengeteg kiad√°st meg√©lt ez is, a best-seller list√°k √©l√©n √°ll mindig.

TIAM My Signature C Source $12,33 (vagy JOLSE)
Mindenki ezt haszn√°lta egy ideig, hiszen j√≥ √°ron C vitamin sz√©rumot tal√°lni neh√©z, de a TIAM-nak siker√ľlt ilyet alkotni. Az√≥ta k√©sz√ľlt egy m√©g jobb, alkoholmentes verzi√≥ is.

Innisfree My Real Squeeze Mask x 3 $4,58 (vagy JOLSE)
Innisfree maszkokkal v√©gk√©pp nem lehet mell√©ny√ļlni! Szerintem jobb, mint az Etude House, de annyi fajta van, mindegyik m√°s, √©rdemes t√∂bbet kipr√≥b√°lni. ūüôā

T√°mogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)