Oh My Brush
február 6, 2019

Isntree C-Niacin Toning Ampoule

Amikor megláttam az Isntree C-Niacin Toning Ampoule összetevőlistáját, már tettem is a virtuális kosárba: egy “minden mentes” ampulla tele vitaminokkal és antioxidánsokkal? Ritka az ilyen, ráadásul az ára is megfizethető! Azóta már több terméket is beszereztem a márkától, az új kedvencem jelenleg!

Mi ez?
Az Isntree C-Niacin Toning Ampoule egy koncentrált folyadék, ami képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, ahol a vitaminok kifejtik a hatásokat. A bőrt egészségesebbé, ellenállóbbá teszi, a foltokat pedig halványítja. Igazi vitaminkoktél a bőrnek, miközben kíméletes tudott maradni.

Összetevők?
69% homoktövis kivonatot tartalmaz, ami már magában tele van rengeteg vitaminnal, ezért igen népszerű összetevő. Ehhez jön a névadó B3 vitamin, ami szinte ugyanazt tudja, mint a C vitamin, nincs koreai termék, amiben ne lenne benne, nagyon hasznos a bőr számára! Maradjunk abban, hogy ebből 2%-ot tartalmaz, a hivatalos tájékoztató ugyanis 2-t és 4-et is ír, amit a mai napig nem értek. Aztán ott van még az aloe vera, hialuronsav, növényi kivonatok, amelyek általában antioxidánsok vagy gyulladáscsökkentők, B5, C és E vitamin stb. Alkohol-, parfüm-, illóolaj-, parabénmentes!

Hatása?
Kezdjük ott, hogy nagyon gyengéd a bőrhöz, irritációt egyáltalán nem okoz! A folyadék hamar felszívódik, nem olajos, nem ragad, színtelen, illata sincs, nagyon egyszerűnek tűnik. Látványos hatása nincs, ez tipikusan az a fajta termék, amit hosszabb ideig kell használni: ugyan sok benne a vitamin, de ne feledjük, a termék nagy része homoktövis kivonat, a többiből csak kevés, 1-2% vagy még kevesebb van benne!

Gyakori használatra készült, reggel és este is elővehetjük tonik után vagy esetleg helyett. Jelenleg nincs is más termékem, ami C vitamint tartalmazna, a 10%-os B3 vitamint a The Ordinary-tól pedig nem igazán bírja a bőröm, így általában erre az ampullára támaszkodom. A bőröm nagyon szereti, jó vele indítani a rutint, bármi mást is kenhetek még rá, hiszen vizes, hamar felszívódik. Valószínűleg segített a folthalványításban, de nekem csak pattanás után visszamaradt foltjaim vannak (amik NAGYON lassan halványodnak), barna, napfoltok nincsenek, azokon viszont még jobban tudna segíteni.

A lényeg: bárki használhatja ezt az ampullát, az érzékeny bőrűek is szeretni fogják, hiszen nem erős. Egy koncentrált, vitaminokkal teli tonikként érdemes elképzelni, ami már magában is nagyon sokat tesz a bőr egészségéért, jó alapja a rutinnak, hosszú távon lesz hatásos, inkább a megelőzésben segít. Csodatermék? Nem, viszont hasonló nem igazán van a piacon, tele van hatásos összetevőkkel, amiket így együtt megtalálunk, nem kell több terméket beszerezni, letudjuk a minimális antioxidáns és vitamin bevitelt egyetlen lépésben.

Kinek ajánlom?
Kezdőknek szívből ajánlom, akik nem tudják, hogy pontosan mit is vegyenek, de valami nagyon hasznosat szeretnének. Továbbá azoknak, akiknek érzékeny a bőre, nem tudnak magasabb koncentrációban vitaminokat használni. S persze a hozzám hasonlóknak, akik szeretik kimaxolni a rutint, minden lépésből a lehető legtöbbet kihozni, rétegezni stb.!

LINK:
Isntree C-Niacin Toning Ampoule EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)