Oh My Brush
február 20, 2019

Haruharu Wonder Black Rice Serum

A koreai Haru Haru márka újdonsága ez a szérum, amely a fermentált, fekete rizs erejével teszti rugalmassá a bőrt. A Haruharu Wonder Black Rice Serum olcsóbb alternatívát kínál az oly’ népszerű, koreai szérumokra: fermentált rizs kivonat ennyiért nagyon ritkán kapható!

Mi ez?
A Haruharu Wonder Black Rice Serum hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt, s még nyugtatja is azt, az Ultra.Deep.Technology pedig gondoskodik arról, hogy az összetevők mélyen a bőrbe hatoljanak, amelyek így jobban kifejtik a hatásukat. A pumpás flakon egyszerű, de praktikus, s 30 ml-es.

Összetevők?
Fermentált fekete rizs, bambusz, aloe vera kivonat, hialuronsav, s néhány növényi kivonat teszi érdekessé és hasznossá az összetevőlistát. A lista végén felüti a fejét az alkohol és levendula illóolaj is, de parabén és parfümmentes.

Hatása?
Folyékony, színtelen gél, amely tényleg nagyon gyorsan felszívódik, könnyű a bőrön, nem olajos, a kombinált bőröm nagyon szereti, még a T-vonalam is! Egész jól hidratál, nappalra nagyon jó fényvédő és smink alá, este pedig rétegezéshez. Először elég egyszerűnek találtam, a műanyag, már-már unalmas, de egyébként praktikus és jól működő csomagolás sem segít ezen, de pár használat után rájöttem, hogy tavasszal és nyáron nagyon fogom értékelni a hatását. Tele van olyan összetevőkkel, amelyek a könnyű állaguk miatt népszerűek (bambusz, aloe), minimális alkoholt is tartalmaz, amely még könnyebbé teszi a gélt, így pillanatok alatt felveszi a bőr. Nem lesz tőle zsíros még a T-vonalam sem, a szárazabb és olajosabb részek ugyanúgy szeretik.

A pici alkohol nekem nem probléma, a levendula illatát viszont nem szeretem, így bevallom, felvitelkor ennek nem is örülök, de szerencsére nem lehet pár másodpercnél tovább érezni. Ehhez hasonló szérumokból nincs hiány, viszont ennyire jó áron csak ez kapható. Elbírna még szerintem pár antioxidánst, kicsit túl egyszerűre sikerült, de ha sikerül akciósan kifogni, s kombinált, zsíros a bőrünk, akkor ez a szérum hasznos lehet. A lényeg: jobb, mint gondoltam, kifejezetten tetszik az állaga, értékelem, hogy nem irritál, inkább nyugtatja a bőrt, hiába az illóolaj, de nem elég izgalmas ahhoz, hogy azt mondjam, kötelező vétel. Ettől függetlenül általában napi kétszer használom, ha “szomjas” a bőröm, mindig egyből használ, ezt szeretem, de magában nem lenne elég télen.

Kinek ajánlom?
Főleg kombinált és zsíros bőrre, szerintem a vízhiányos bőr is értékelné, hiszen mélyen hidratálja a bőrt, nem a bőr felszínén fejti ki hatását.  Azoknak, akik minimális, de mély hidratálást, s rugalmas bőrt szeretnének egyetlen lépésben. Nyáron áldás lesz az állaga, az biztos! 🙂

LINK:
Haruharu Wonder Black Rice Serum EBAY | | JOLSE | | IHERB

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)