Oh My Brush
február 28, 2019

Etude House Lip & Eye Remover (Érzékeny Bőrre Is)

Az Etude House Lip & Eye Remover egy kétfázisú sminklemosó, amelyet a szemsmink és az ajakszínezők eltávolítására használhatunk. A kedvező ára miatt vettem meg, hiszen 250 ml-es, sokáig elég, de közben az is kiderült, hogy nagyon szépek az összetevők, érzékeny bőrre is szuper ez a termék!

Mi ez?
Az Etude House Lip & Eye Remover a márka szerint egy kíméletes, de hatásos sminklemosó, amivel egyszerűen eltávolítható a szemsmink és mindenféle ajakszínező. Két verzó kapható: 100 és 250 ml-es flakonok közül választhatunk. Kétfázisú, tehát használat előtt felrázandó.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, érzékenyebb bőrűeknek is szimpatikus lesz, hiszen nincs benne alkohol, parfüm, illatanyag, parabén stb. Egyszerű, de jó, pár összetevő az egész, kíméletes a bőrhöz.

Hatása?
Amikor először kipróbáltam, már tudtam, hogy jóban leszünk, nagyon egyszerűen és gyengéden távolította el a szemsminket. Igyekeztem mindenféle sminkkel kipróbálni, tusok, vízálló termékek stb. sem fogtak ki rajta. Eléggé folyékony, ezért szerintem egy picivel többet használok belőle, mint az olajosabb lemosókból, de más negatívum nincs.

A régi promo képek miatt azt hittem, hogy az olajos réteg kék színű, de nem, csak a csomagolás kék, a folyadék maga színtelen. Nem túl olajos, sokáig kételkedtem is benne, hogy valóban kétfázisú-e, de az: ha jól összerázom, sokkal jobban tisztít! 🙂 Egyáltalán nem irritál, hiába érzékeny a szemem. Általában a sokkal olajosabb fajtákat veszem, ez is legalább olyan jó, de talán pár másodperccel érdemes tovább a szemen hagyni a vattakorongot, hogy jól feloldja a sminket. Nagyon kevés szemfestéklemosó van, amit szívesen használok, az Elfogyott! posztokban gyakran panaszkodom, ha új márkát/terméket próbálok ki. Az Etude House-nak sikerült meglepnie, ez egy egyszerű, de nagyszerű lemosó, még azt is megérdemli, hogy külön bejegyzésben írjak róla a blogon! 🙂

Kinek ajánlom?
Bárkinek, de főleg érzékeny bőrre, érzékeny szemre és azoknak, akik nem szeretik a nagyon olajos szemfestéklemosókat. Azoknak tökéletes, akik gyakran használnak spirált, tartós tust és szemceruzát, mert ezeket elég egyszerűen lehozza.

LINK:
Etude House Lip & Eye Remover 250 ml EBAY | | JOLSE
Etude House Lip & Eye Remover 100 ml  EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Purified Water, Cyclopentasiloxane, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Caprylyl/capryl Glucoside, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Disodium Edta, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)