Oh My Brush
február 26, 2019

ELFOGYOTT! 2019 Február

Elfogyott néhány kedvencem, illetve sikerült pár termék végére érni, amelyek már régóta a polcon “porosodtak”, s csak egy kevés volt már bennük. Azért is jó ez a fajta bejegyzés a számomra, mert így látom, hogy mire van szükségem, már le is adtam a legújabb rendelést! 🙂 A következők fogytak el: cushion alapozók, fényvédő, arckrém, sampon, balzsam, lotion stb.!

Giibon Care Daily Sun Block SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE
Az egyik legolcsóbb és legjobb fényvédő! Akciósan vettem, de egyébként is nagyon baráti az ára. Könnyű, elég jól hidratálja a kombinált bőrömet, hamar felszívódik, nem hagy fehér réteget, tökéletes az év nagy részében, kivéve persze, ha mattító hatásra van szükségem. Normál és száraz bőrre ajánlom, kombináltra pedig ősztől tavaszig szuper! TESZT ITT!

CLIO Nudism Water Grip Cushion SPF50+ PA+++ EBAY
Elfelejtettem, hogy még volt egy utántöltőm ebből… Gyorsan el is használtam, ez nem is volt nehéz, mert a fedése gyenge-közepes, így kicsit többet kenek fel belőle, mint más alapozókból. Viszont gyönyörű a bőrön, egészséges ragyogást ad, természetes, könnyű, a színe világos és sárgás, épp amire szükségem van. Azóta már megújult, nem tudom, hogy mennyire változtattak rajta, de remélem, hogy csak a csomagolás új, a termék pedig maradt a régi. TESZT ITT!

Paula’s Choice CLEAR Extra Strength Daily Skin Clearing Treatment 5% Benzoyl Peroxide EBAY
Szintén nagyon régi már, az aljában volt egy kicsi, azt arcra már nem akartam elhasználni, a hátamra viszont nagyon jó volt (ott akad még pár pattanás). Mivel az olcsó, gyógyszertári benzoil-peroxidot nem bírta a bőröm, ezért az USA-ból rendeltem ezt jó pénzért már többször is… (EU-ban nem kapható sajnos). Ez ezerszer jobb, kíméletesebb és hatásosabb, mint a gyógyszertári, ha ezt ismertem volna évekkel ezelőtt, amikor betört az életembe az akne, akkor most sokkal jobban nézne ki a bőröm. Tiniknek, fiatal felnőtteknek szívből ajánlom, pattanásmegelőzésre nagyon jó! TESZT ITT!

Solone Soft Glow Cushion Szépségcenter
Ez egy tajvani alapozó, amit sajnos nem a legvilágosabb színben kaptam, így sötétebb, mint kellene, de így is el tudtam használni (fehér réteget hagyó fényvődő felé). Nincs benne fényvédő, így képeken sokkal jobban mutat, jó a fedése, félmatt, a kombinált bőrömre szuper volt. TESZT ITT!

TONYMOLY The White Tea Brightening Lotion EBAY
Nagy kedvencem volt egy ideig, tökéletes az állaga, könnyű, mégis jól hidratál, rétegezéshez vagy magában is remek, de egy idő után a barátom elkobozta… Sajnos már nem kapható, pedig tényleg fantasztikus volt az állaga, egyedül a citrusos illatát tudom negatívumként felhozni. Megjegyzem, testre is kipróbáltam: micsoda testápoló lehetett volna ebből! TESZT ITT!

PURITO Centella Green Level Recovery Cream EBAY | | JOLSE
Könnyű, jól hidratálja a kombinált bőrt, ázsiai gázló kivonattal gyógyít, de elég erős az illata, ami zavaró lehet. Én nagyon szeretem a Purito arckrémeket, a tubusos kiszerelésnek különösen örülök, eddig az áruk is alacsony volt, de mintha pár hónapja árat emelt volna a márka… TESZT ITT!

Giibon Care Foam Cleansing EBAY | | JOLSE
Nagyon szárít sajnos, magas lehet a pH értéke, de a barátomat ez nem zavarta, ő használta el végül. Rendszeres használatra nem szívesen ajánlanám senkinek. TESZT ITT!

TONYMOLY Dr.For Better Catechin Shampoo EBAY | | JOLSE
Nagyon bevált a Dr.For Better Catechin termékcsalád, a sampont különösen szerettem, mert zsíros hajra való. Jobban tisztít, mint az átlag, egy-két nappal később kellett újra hajat mosnom, ha ezt használtam, a flakon pedig kb. 8 hónapig volt elég (általában két sampont használok felváltva). Nem mondom, hogy minden problémára megoldást kínál, de én értékeltem, hogy tovább maradt friss a hajam. TESZT ITT!

TONYMOLY Dr.For Better Catechin Treatment EBAY | | JOLSE
A samponnal együtt jó párost alkot, egy teljesen jó balzsam, ami nem ad ugyan WOW hatást, de nem is az a feladata. TESZT ITT!

Kicho Green Waterjet Cotton Pad EBAY | | IHERB
Ez a vattakorong csalódás volt, nem igazán szívja magába a termékeket, ha pedig mégis, akkor nem adja vissza a bőrnek. Persze még így is ezerszer jobb, mint a drogériás vattakorongok, de nagyon hozzászoktam a vékonyabb, puhább fajtákhoz, azok most a kedvenceim.

Dove Deeply Nourishing Shower Gel
Születésnapra, karácsonyra szoktam kapni ajándékba egy-egy flakonnal, magamtól nem venném meg. Az illatosabb tusfürdőket szeretem, s ennek az állagával sem vagyok elégedett, a zuhanyzóban ott marad foltokban, mert nagyon sűrű, nehezen oldja a víz. Fürdőrózsa nem árt hozzá szerintem, de olyat nem használok soha.

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)