Oh My Brush
február 5, 2019

A Legjobb Koreai és Japán Eladók, Online Boltok

Végre újra összeszedtem és frissítettem a listámat: a legjobb koreai és japán eladók egy helyen! Lassan 10 éve rendelek Koreából, megvannak a kedvenc eladóim, akiknél nagy a kínálat, alacsony az ár és mindig gyorsan postáznak. Csak azok kerültek fel a listámra, akiktől már érkezett csomagom, akikben 100%-ban megbízom, s még mindig szállítanak hozzánk. Azokat az online boltokat pedig kihagytam, amelyek közben átalakultak, tulajdonost váltottak stb. Akiktől érdemes rendelni:

EBAY ELADÓK (KOREA)

iamlove-shop
Profi eladó, az egyik legnagyobb, koreai webshop (Jolse) eBayn is jelen van. Már akkor nagyok voltak, amikor elindult a Kbeauty láz, az esetek többségében tőlük rendelek, nagyon sok mintát szoktak adni! (itt néha alacsonyabbak az árak, de a honlapon lehet kreditet gyűjteni).

roseroseshop
Nekik is van saját oldaluk, de itt jobban megéri tőlük rendelni szerintem. Nagyon alacsonyak az árak, de soha nem adnak mintát (azokat árulják).

f2plus1
Szintén régi motoros, senkinek sem kell bemutatni, a Beautynetkorea oldal tulajdonosa. Régen nagyon szerettem, mostanában nem olyan hatalmas itt a kínálat, de még mindig az egyik legjobb!

rubyrubystore
Remek eladó, egész jó kínálat, innen is mindig szívesen vásárolok.

cosmetic.love
Ezer éve árulnak koreai kozmetikumokat, saját oldaluk is van, ahol alacsonyabbak az árak, de itt legalább nincs postaköltség.

cosmeticmarket2012
Nekik is van saját oldaluk (Eopenmarket), de én mindig innen rendelek. Szintén régi kedvenc!

kr.cfactory
A Wishtrend eBayn is jelen van, s az az igazság, hogy itt néha olcsóbbak a termékek az ingyenes posta miatt. Rendelés előtt érdemes először itt szétnézni!

makozzang
Luxus termékekminták minden mennyiségben! Ha ilyesmit keresek, mindig innen rendelek.

biz-inside
Elég gyakran előfordul, hogy valamit csak itt találok, esetleg itt egy-egy termék sokkal olcsóbb, mint máshol.

További kedvencek:

rinishop

ideaseller_kr

bigclothcraft

seoul*lindarium

freya-net1996

nowzenith

EBAY ELADÓK (JAPÁN)

Ha japán termékekről van szó, akkor az esetek 99%-ában ezektől a SZUPER eladóktól vásárolok:

lovely-love-chan0509

japan-beauty-of-quality

syoujjp2014

fujisan_jp

KOREAI WEBSHOPOK

Jolse
A csomagjaim többsége innen érkezik. Megbízható, gyors, kedvező ár, vásárlóbarát dolgozók, csak jót tudok róluk mondani! Heti többször is vannak akciók, néha fillérekért lehet termékeket venni, érdemes ide regisztrálni! Vásárlás után kreditet kapunk, amit később felhasználhatunk. A postaköltség ingyenes vagy nagyon alacsony.

Wishtrend
Szintén kedvenc, bár nem olyan nagy a kínálat, inkább a saját termékeiket árulják csak (By Wishtrend, Klairs stb.). A $10-os postaköltség fájdalmas, de még így is megéri sokszor.

BeautyNetKorea
NAGYON alacsony ár, a saját márkájuk szemtelenül olcsó és jó, de a postaköltség elég magas tud lenni (súly alapján számolnak).

YesStyle
Sokak kedvence ez az oldal, ráadásul egész nagy a kínálat, még japán termékeik is vannak!

RoseRoseShop
Alacsony ár, magas postaköltség, inkább eBayről rendelek tőlük.

CosmeticLove
Nem túl hatalmas a készletük, de az újdonságok hamar felkerülnek.

EtudeHouse
Nem szállítanak minden országba és a postaköltség is magas, viszont rendkívül gyorsan megérkezett a csomag, s persze szuper akciók szoktak lenni.

JAPÁN WEBSHOPOK

Az egyetlen kivétel: innen még nem rendeltem semmit, de évek óta csak azt hallom/olvasom, hogy ez a két legjobb oldal, ha japán termékeket keres az ember, így nem hagyhatom ki ezeket a listából! 🙂

Kirei Station

Dokodemo

EGYÉB

iHerb
Itt is vannak koreai kozmetikumok, egész izgalmas a felhozatal! (USA)

HQHair
Néhány koreai termék már itt is kapható és ingyenes a szállítás! Hozzám napokon belül megérkezik mindig a csomag. (Anglia)

Biztosan kihagytam pár oldalt, de amint eszembe jut, pótolom! 🙂

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)