Oh My Brush
január 24, 2019

MINTA: TONYMOLY BIO EX Cell Toning Cream

A TONYMOLY BIO EX Cell Toning Cream valószínűleg a legkülönlegesebb arckrém, amit eddig próbáltam! Egyáltalán nem egy univerzális darab, de éppen ezért olyan izgalmas. Azoknak érdemes beszerezni, akik szebb bőrképet szeretnének, s fontos a fehérítő hatás is. A tégely 60 ml-es, az ára megfizethető, s ebből még minta is kapható, kipróbálásra tökéletes!

A TONYMOLY BIO EX Cell Toning Cream nemcsak hidratálja és ápolja a bőrt, hanem szebb bőrképet is ad, s a foltok, szeplők halványítását is rábízhatjuk. Nagyon izgalmas darab, még engem is meglepett! A krém sűrű, jól kenhető, az illata enyhe, ami a Tonymoly márkánál meglepő, általában az erősebb illatokat szeretik. A bőr egyből fényesebb lesz, kicsit olajosnak érzem, de szárazabb bőrre készült, így ez nem is csoda.

A hatása érdekes: sima, rugalmas, puha és hidratált bőr, a krém pedig halvány lila, ami így javítja az elszíneződéseket, de nem feltűnő egyáltalán. Magában is tökéletes és elég, nem érzem, hogy más is kellene mellé (kombinált bőröm van). Nem nehéz és nem is zsíros, fénytelen bőrre a legjobb, gyönyörűen mutat, szerintem 35-40 felett érdemes bevetni, de csak akkor, ha nem matt bőrre vágyik az ember! Zsíros bőrön tehát felejtős, mindenki más viszont szeretni fogja. Azt kapjuk tehát, amit ígér, de szeplőim nincsenek, így a bőrvilágosítő hatását nem tudom tesztelni. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

LINK:
TONYMOLY BIO EX Cell Toning Cream EBAY | | JOLSE
(vagy ennél az eladónál)
Minták itt!

Ingredients:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)