Oh My Brush
január 20, 2019

LABIOTTE Chateau Wine Lip Tint [Velvet]

Gyorsan írok a LABIOTTE Chateau Wine Lip Tint [Velvet] ajakszínezőkről mielőtt mindet elkapkodják. Sajnos ez gyakori a koreai sminktermékeknél, minden limitált, ez pedig egy igen népszerű termék. Legalábbis az elődje meghódította a világot, mindenki a Labiotte Chateau szájfényeket használta, de most itt van az új kiadás!

Mi ez?
A népszerű LABIOTTE Chateau ajaktintákat már mindenki ismeri, épp itt volt az idő, hogy valami újjal jöjjön ki a márka. A LABIOTTE Chateau Wine Lip Tint [Velvet] #BE01 Terroir Nude árnyalatban lett az enyém, de mind a hat gyönyörű és természetes, nem volt egyszerű a választás. A VELVET kollekció pigmentáltabb, mégsem nehéz az ajkakon, a textúra könnyű, a színek tartósak.

Használat közben?
Valóban pigmentált, krémes, jól kenhető, tökéletes a textúra, az applikátorral pedig könnyen fel lehet vinni a színt. A #BE01 Terroir Nude árnyalat nagyon természetes, picit sötétebb és narancsosabb, mint vártam, de nagyon szépen mutat és nem lépek ki vele a komfortzónámból, ami nekem fontos. Bársonyos, matt a végeredmény, órákig a helyén marad, igazából mindaddig, amíg nem iszunk vagy eszünk. A borkivonatnak hála nem szárít, inkább hidratál.

A termék minősége kiváló, ha jól pigmentált, folyékony rúzst keres az ember, viszont a márka sajnos az ajaktinta elnevezést adta neki, ami rendkívül megtévesztő. Nem, egyáltalán nem színezi be az ajkakat, nem tartós, csak addig tart, amíg le nem töröljük. Csak a nevébe tudok belekötni, mert minden más tökéletes: a csomagolás, a minőség, a szín, minden! Nem meglepő, a koreai sminktermékek között az ajakszínezők mindig kiemelkedően jók, nem lehet velük mellényúlni, nem véletlenül van olyan sok a fiókomban… 😀

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik különlegesebb ajakszínezőt keresnek, folyékony rúzst szeretnének, amely nem szárít, kifejezetten kellemes viselet. Azoknak, akik természetes, mégis izgalmas, nem túl átlagos árnyalatokat látnának szívesen a kollekciójukban.

LINK:
LABIOTTE Chateau Wine Lip Tint [Velvet] EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 이소도데칸, 옥틸도데칸올, 디메치콘, 아크릴레이트/폴리트리메칠실록시메타크릴레이트코폴리머, 실리카, 에탄올, 부틸렌글라이콜, 라우릴피이지-9폴리디메칠실록시에칠디메치콘, 티타늄디옥사이드, 피이지-10디메치콘, 디스테아디모늄헥토라이트, 마그네슘설페이트, 알루미늄하이드록사이드, 프로필렌카보네이트, 실리카디메칠실릴레이트, 디소듐스테아로일글루타메이트, 포도주추출물, 페녹시에탄올, 카프릴릴글라이콜, 글리세릴카프릴레이트, 향료, 황색산화철, 적색산화철, 적색202호, 흑색산화철

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)