Oh My Brush
január 27, 2019

Giibon Care Cleansing Pad

A Giibon Care Cleansing Pad egy sok az egyben termék: az olajos lemosók erejét ötvözi az arclemosó vizek friss érzetével. A Giibon pénztárcabarát, de jó termékei közül a fényvédő nekem nagyon bevált, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tudnak a nedves vattakorongok!

Mi ez?
A Giibon Care Cleansing Pad nem egy tipikus, nedves vattakorong, a márka szerint a sminket is eltávolítja, ha épp nincs időnk végigmenni az esti rutinunkon. A korongok kisebbek, mint az átlag, s csak 30 db van a tégelyben, ami meglepően kevés, de legalább az ára baráti.

Összetevők?
Az INCI rövid: néhány hidratáló, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, B5 vitamin, PHA hámlasztó és növényi kivonat kapott benne helyet. Alkohol-, parfüm-, parabénmentes, de bergamot illóolaj van benne.

Hatása?
Soha nem gondoltam volna, hogy sminket fogok lemosni egy nedves vattakoronggal, valahogy nekem ez a terméktípus inkább a tonikot, hámlasztót és esszenciát helyettesíti a fejemben. A lapocskák két oldala különbözik, az egyik simább, puhább, a másik textúrált, így még jobban tisztít. Kipróbáltam, valóban remekül eltávolítja a fényvédőt és sminket az arcról, egy darab elég volt, nem is akartam hinni a szememnek. Szemre nem használnám a PHA hámlasztó miatt, akármilyen kíméletes is, de arcra szuper.

Ezt az egy esetet kivéve, csak arclemosás után, tonik helyett használom. Kellemes a bőrön, nem irritál, nem a leghidratálóbb, inkább felfrissíti a bőrt, s nagyon ügyesen tisztítja a nehezen elérhető helyeket, pórusokat is. Az illata citrusos, nem túl erős, de lehet érezni, nem ragacsos, hamar szárad, szinte észrevehetetlen. El tudom képzelni micellás víz helyett, számíthatunk rá, ha időhiányban szenvendünk, de a rendszeres sminklemosáshoz továbbra is jobbnak tartom az olajos lemosókat. Egy negatívum: az enyém kifolyt egy kicsit, hiába volt védőfóliával lezárva.

Kinek ajánlom?
Ha szükségünk van jól tisztító, nedves vattakorongokra, amik akár még a sminket is el tudják távolítani. A tégely kisebb, mint az átlag, így utazáshoz is jó választás, esetleg táskába is tehetjük, ha szeretjük a nap folyamán áttörölni az arcunkat, ha olajosnak érezzük vagy ha a fényvédőt szeretnénk újrakenni. Minden bőrtpíusra, kivéve érzékeny az illóolaj miatt.

LINK:
Giibon Care Cleansing Pad EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)