Oh My Brush
január 21, 2019

Elizavecca Centella Asiatica 100%

Már írtam az ázsiai gázlóról részletesen, egy remek, nagyon népszerű összetevőről van szó, ami minden bőrtípusra jó választás. Az Elizavecca Centella Asiatica 100% esszencia nagy, 150 ml-es üvege szimpatikusnak tűnt, ázsiai gázlón kívül nincs is benne más, jól hangzott, de vajon megéri-e az árát?

Mi ez?
Az Elizavecca Centella Asiatica 100% rendkívül egyszerű, de sok mindenre jó: puhítja, hidratálja, védi és nyugtatja a bőrt. Az üveg 150 ml-es, sokáig elég.

Összetevők?
Egyetlen összetevőből áll, ez pedig az ázsiai gázló kivonat. Minden mentes: nincs benne alkohol, parfüm, illatanyag, parabén stb. Jó minden bőrtípusra, érzékenyre is!

Hatása?
A színe és az állaga miatt teára emlékeztet: barnás, vizes folyadék minimális (gyógynövényes?) illattal. A tenyerembe öntve használom általában, így nincs pazarlás, de néha vattakorongra teszem és úgy törlöm át az arcom vele. Hamar felszívódik, nem igazán érezni a bőrön, nem is hidratál, de nem is várhatunk egy olyan terméktől sokat, ami egy összetevő kivonatára épül.

Érzékeny bőrre tényleg jó, szeretem használni, kiváló toniknak tartom, de esszenciaként nem nem állja meg annyira a helyét, annak egy kicsit unalmas. A COSRX Centella Blemish Ampule helyett szerettem volna olcsóbb alternatívát, mert a COSRX ampullája nagyon sokat segített a bőrömön. Koncentráltabb, nagyon jól nyugtat, lehúzza a pirosságot, de csak 20 ml… Az Elizavecca esszenciája nem helyettesíti, cserébe egy nagyon kellemes, bőrnyugtató tonikot kapunk.

Kinek ajánlom?
Érzékeny, problémás bőrre tonikként vagy esszenciaként használva, főleg azoknak, akik a rövid összetevőlistákat szeretik. Magában nem fog csodát tenni, akciósan viszont megéri az árát, ha bőrnyugtató, irritációt biztosan nem okozó termékeket keresünk.

LINK:
Elizavecca Centella Asiatica 100% EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Centella Asiatica Extract

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)