Oh My Brush
december 14, 2018

PONY EFFECT Conceptual Eyes Quad

Pár olvasóm kérésére elkezdtem Pony Effect termékeket rendelni, amik egyébként is a kívánságlistámon voltak. Így került hozzám a PONY EFFECT Conceptual Eyes Quad paletta, amely négy színt tartalmaz, s egyből a sminkkollekcióm dísze, és a kedvenc sminktermékem is lett egyben!

Mi ez?
One eyeshadow quad, endless possibilities! Ezt ígéri Korea egyik legnépszerűbb sminkese és egyben Youtubere, Pony, akitől a PONY EFFECT Conceptual Eyes Quad #Embrown árnyalatban került a kosaramba. Minőségi szemfestékek, jól kihasználható színek, amelyekkel sok, különböző szemsminket készíthetünk.

Használat?
Nem hazudtak, tényleg jól átgondolt színválasztás áll a paletták mögött, az árnyalatok bárhova kerülhetnek, nem egyértelmű, hogy hol van a helyük a szemen, ami hatalmas szabadságot ad, hiába csak négy szín van a kezünkben! Továbbá minőségi szemhéjpúderekről van szó, pigmentáltak, az eldolgozás egyszerű, öröm velük sminkelni, alig poroznak, hiába matt a többség! Határozottan jobbak, mint az átlag, koreai szemhéjfesték, minden “high end”, ami a termékkel kapcsolatos, így érthető az ára is.

Az árnyalatok természetesek, de egyben különlegesek is, mindig izgatottan veszem elő, s döntöm el abban a pillanatban, hogy melyiket teszem épp a mozgó szemhéjra, melyik kerül a mélyítővonalba stb., a lehetőségek tárháza tényleg nagy, nem lehet megunni. A paletta csomagolása GYÖNYÖRŰ, erős, a részletekre is figyeltek, tükör van benne, de csak most vettem észre, hogy applikátor nincs! Végre valaki megmerte ezt tenni, úgysem használja a többség ezeket, kimoshatatlanok, ecsetet nem helyettesítenek. #LeAzApplikátorokkal haha 😀 A lényeg: negatívumot nem tudok felhozni, egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van, nagyon örülök, hogy ezt választottam.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy nagyon jó, remekül kihasználható, minőségi palettát keresnek natúr, természetes színekkel, amelyekkel könnyen elkészíthető a smink. Nem lehet mellényúlni, ezek az árnyalatok mindenkinek, minden szemszínhez illenek majd.

LINK:
PONY EFFECT Conceptual Eyes Quad JOLSE | | eBay | | YESSTYLE

Jár az 5 csillag! 🙂

 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)