Oh My Brush
december 17, 2018

Olcsó, De Jó Lemosó: It's skin Green Tea Calming Cleansing Oil

Mindig is érdekelt, hogy mit tud a nagyon olcsó, It’s skin Green Tea Calming Cleansing Oil. A kíváncsiságom győzött, de nem bánom: meglepően jó ez az olajos lemosó, most már értem, hogy miért olyan népszerű. Olcsó, de jó, olajos lemosót kerestek? Ne menjetek tovább! 🙂

Mi ez?
Valószínűleg az egyik legolcsóbb, olajos lemosó az It’s skin Green Tea Calming Cleansing Oil. Eltávolítja a sminket, szennyeződést, s nyugtatja a bőrt is egyben a márka szerint.

Összetevők?
Nagyon rövid az összetevőlista, többek között az ásványi olaj erejére támaszkodva oldja fel a sminket, szennyeződést, s valóban tartalmaz egy kis zöld teát is. Alkohol- és parabénmentes, de parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Az átlagosnál kicsit kisebb (145 ml), pumpás flakonban érkezik, jól adagolható, a csomagoláson nem spóroltak. Van egy kis illata, de nem túl erős, nem zavaró, az olaj maga pedig színtelen, nem túl sűrű, de nem is túl folyékony, nagyon átlagosra sikerült tehát, a szó legjobb értelmében. Hiába olcsóbb, mint az átlag, nincs különbség, ugyanolyan jó, mint bármelyik más, alsóbb árkategóriás, olajos lemosó.

Ebből is kb. másfél pumpányi az ideális mennyiség a számomra (fényvédő és alapozó eltávolításához), jól végzi a dolgát, maradéktalanul felold mindent, ami nem oda való, nem szárít és nem is hagy zavaró, olajos réteget. Az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni, hogy az INCI annyira rövid, hogy nem nagyon tartalmaz semmit, ami a bőr számára hasznos lenne, de egy lemosótól végülis ezt nem is várja el az ember általában. Nem izgalmas, nem egyedi, nagyon sok, ehhez hasonló termék van, DE egyik sem ilyen olcsó! 🙂 Én a nagyobb flakonokat preferálom, mert ilyesmit minden nap használok, elég gyorsan fogynak az olajos lemosóim.

Kinek ajánlom?
Bárkinek, aki fényvédőt és vagy sminket hord, s keres valamit, amivel egyszerűen eltávolíthatja ezeket, s az ár is nagyon fontos. Ettől olcsóbb nincs, jól végzi a dolgát, kíméletes a bőrhöz, csak azoknak nem jó, akik kerülik a parfümöt.

LINK:
It’s skin Green Tea Calming Cleansing Oil JOLSE | | eBay

Ingredients:
Mineral Oil, Cetyl Caprylate, Peg-20 Glyceryl Triisostearate, Polysorbate 20, Water, Fragrance, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)