Oh My Brush
december 20, 2018

Isntree Clear Skin 8% AHA Essence (Minden Mentes, Kíméletes AHA Hámlasztó)

Egy új AHA hámlasztó, amelynek az összetevőlistája annyira szimpatikus volt, hogy egyből meg is rendeltem. Az Isntree Clear Skin 8% AHA Essence nemcsak “papíron” néz ki jól, öröm használni, s úgy tűnik, hogy ezt még jobban szereti a bőröm, mint az eddig jól bevált COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid-et. Azóta már több terméket is beszereztem a márkától, érdemes átnézni a kínálatot, szuper, szép összetevős kozmetikumokat találunk náluk megfizethető áron!

Mi ez?
Isntree Clear Skin 8% AHA Essence egy “minden mentes”, mégis izgalmas összetevőlistával rendelkező AHA hámlasztó, amely kíméletesen, de hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy a bőr újra ragyogóbb és fiatalosabb legyen! Így elkerülhetjük ezek felhalmozódását a pórusokban, amik faggyúval együtt pattanásokat okoznak. kitágítják a pórusokat, de még a ráncokat is halványíthatjuk egy jó AHA-val! Rengeteg, pozitív hatása van, mindenki rutinjában ott a helye ennek a lépésnek, s persze azt sem érdemes elfelejteni, hogy így a többi termékünk hatásosabb, egyből az élő sejtekhez jutnak el és jobban felszívódnak. A bőrradírozás legjobb, legkíméletesebb formája, ez nem kétséges.

Összetevők?
Engem az összetevők már első látásra meggyőztek! Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne, a tartósítást is természetes anyagokkal oldották meg. A bőrnyugtató és gyógyító ázsiai gázlónak különösen örülök, de nézzük a két főszereplőt! A glikolsav (4%) a leggyakoribb és egyben a leghatásosabb AHA hámlasztó, mert ennek a legkisebbek a molekulái, mélyebbre tud hatolni. Ehhez jön még 4%-ban a tejsav, ami kíméletesen hámlaszt (nagyobbak a molekulái) és egyébként remek hidratáló is egyben. A termék tele van gyulladáscsökkentőkkel, ami remek hír minden bőrtípus számára, s persze egyéb hidratálókat, antioxidánst stb. is találunk benne.

Hatása?
Sűrűbb folyadék minimális és tipikus AHA illattal, könnyű, hamar felszívódik, de hidratálóbbnak találtam, mint pl. a COSRX 8%-os AHA folyadékot. A két termék közötti különbségre koncentrálok inkább, hogy könnyebb legyen a választás. A COSRX erősebb, hiszen 8% glikolsav mellett van benne még egy összetevő, aminek hámlasztó hatása van, így ezt nem lehet túl gyakran használni, könnyű túlhámlasztani vele. Az Isntree verziója kíméletesebb, hiába ez is 8%-os, a tejsav nem olyan erős, mint a glikolsav, így gyakrabban is elővehetjük. A rengeteg gyulladáscsökkentő pedig csodát tesz a bőrrel, főleg a problémásabb és érzékenyebb bőrűek fognak örülni neki.

A hatás nem marad el, jól hámlaszt, a bőr ragyogóbb, de egyben nyugodtabb is és hidratáltabb, a glikolsav-tejsav páros előtt le a kalappal! A márka szerint akár napi kétszer is használhatjuk, ha már gyakorlott hámlasztók vagyunk, de szerintem heti pár alkalom az ideális, bár minden bőr más, ki kell tapasztalni. Egy biztos: ez egy szuper termék, ha épp AHA hámlasztót kerestek, akkor érdemes kipróbálni. Én pedig nagyon örülök, hogy a COSRX mellett van már még egy, amit nyugodt szívvel ajánlhatok bárkinek. Ez is 100 ml, sokáig elég, nem érdemes spórolni vele, mehet nyakra és dekoltázsra is!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik gyakran szeretnének hámlasztani, s ehhez egy jó, hatásos, de kíméletes terméket keresnek. Ha a COSRX-t erősnek találta a bőrünk vagy épp unalmasnak, akkor érdemes ennek adni egy esélyt. Kbeauty rajongóknak különösen tetszeni fog, hiszen a koreai termékek mindig tele vannak növényi kivonatokkal, ebben is akad pár! 🙂 Kezdő hámlasztóknak is valószínűleg a legjobb választás, olcsóbb is, mint a COSRX, egyszerűen nem lehet belekötni, jár az 5 csillag% 🙂

LINK:
Isntree Clear Skin 8% AHA Essence JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Glycolic Acid (4%), Lactic Acid (4%), Glycerin, Butylene Glycol, Potassium Hydroxide, Morus Alba Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Ginkgo Biloba Nut Extract, CP, Acorus Calamus Root Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxy Ethyl Cellulose, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata Extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)