Oh My Brush
december 15, 2018

Gyönyörű Haj Pár Perc Alatt: Lador Perfect Hair Fill-up

Nem gondoltam volna, hogy ennyire látványos hatást tudok majd elérni a Lador Perfect Hair Fill-up ampullákkal, amelyekkel pár perc alatt olyan sima, puha és egészséges lesz a hajam, mint még soha! Nagyon népszerű termék, s most már értem én is, hogy miért! Alkalmakra vagy problémásabb haj esetén gyakori használatra is szuper!

Mi ez?
A Lador Perfect Hair Fill-up egy koncentrált ampulla, amely visszaállítja a haj eredeti állapotát, táplálja és hidratálja azt. Professzionális kezelés otthonra, amely perceken belül csodát tesz a hajunkkal.

Összetevők?
A keratin a hajat rugalmassá és selymessé teszi, a kollagén erősíti, a keramid védi stb. Bár fejbőrre nem kerül, de az érzékeny bőrűeknek rossz hír, hogy tartalmaz alkoholt és parfümöt is.

Hatása?
A WOW hatás nem marad el, komolyan! A folyadék vízzel keverve (1:1 arány) fehér színű géllé változik, amelyet nagyon könnyen felvihetünk hajpakolásként. Nem csepeg, egyetlen ampulla nekem több, mint elég (félhosszú, nem túl dús haj), tehát hosszú hajra is merem ajánlani. Kb. 10 percig szoktam fent hagyni, utána pedig olyan, mintha a fodrásztól jöttem volna! Eleve az illata is a fodrászszalont juttatja eszembe, de ennyire puha, selymes hajat, otthon használható termékekkel nem igazán ér el az ember!

Egyszerű kimosni, nem zsíros, nem ragacsos, száradás után a haj könnyű, hidratált, fényes és végtelenül puha, öröm megfogni (igazából egész nap a hajamat tapogatom ilyenkor). A hatás a következő hajmosásig tart, balzsamot sem használok mellé, de természetesen lehetne (ha száraz hajam lenne, nem hagynám ki).  Az biztos, hogy nekem (zsíros hajtő, szárazabb, de nem igénybevett, nem festett haj) működik, nem marad el a csoda! Ha balzsam lenne, akkor azt mondanám, hogy kötelező darab, pakolásként viszont nem annyira olcsó, cserébe biztos a hatása, alkalmanként is érdemes használni. Darabonként és szettben is kapható, én pedig jövök hamarosan még pár Lador termékteszttel, annyira jó ez a márka! 🙂

Kinek ajánlom?
A márka roncsolódott, igénybevett hajra ajánlja a terméket, de szerintem bárkinek ugyanolyan hatásos lehet. Ha otthon, pár perc alatt a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a hajunkból, akkor ez a pakolás nagyon jó választás!

LINK:
Lador Perfect Hair Fill-up 10 ea JOLSE | | eBay | | YESSTYLE
Lador Perfect Hair Fill-up JOLSE | | eBay | | YESSTYLE
(1, 3, 5, 7, 10, 20 db-os csomagok)

Ingredients:
Purified Water, Steartrimonium Chloride, Ethanol, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Ceramide, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)