Oh My Brush
december 23, 2018

EYENLIP Hydrogel Eye Patch Salmon Oil & Peptide

A koreai EYENLIP egy nagyon pénztárcabarát márka, a termékek között van pár szuper darab, de ma egy hidrogél szemtapaszról szeretnénk részletesebben írni: ez az EYENLIP Hydrogel Eye Patch Salmon Oil & Peptide. Még nyár elején kaptam egy csomagot (EYENLIP haul itt) tőlük, s ahogy ígértem, az érdekesebb darabokról lesz külön teszt is. 🙂

Mi ez?
A BeautyNetKorea saját márkája (az egyik legnagyobb eBay eladó is egyben) az EYENLIP, amely rengeteg termékkel büszkélkedhet. A hidrogél szemtapaszok közül a lazacolaj és peptid erejére építőt kaptam, amely az EYENLIP Hydrogel Eye Patch Salmon Oil & Peptide névre hallgat. Ránctalanítás mellett, erősíti a bőrt és felveszi a harcot a sötét karikák ellen is.

Összetevők?
Találunk benne pár hidratálót, gyulladáscsökkentőt, bőrvédő keramidot, sok-sok peptidet, amelyek hosszú távon nagyon hasznosak a bőr számára, illetve természetesen ott van a lazacolaj is. Alkoholmentes, de parabént és parfümöt tartalmaz.

Hatása?
A tapaszok elég nagyok, nem spóroltak az esszenciával sem, a mérete alapján valóban lehet szemkörnyék mellett akár a nevetőráncokra vagy a nyakra is használni. Az illata erős, de a legnagyobb probléma, hogy egyszerűen lecsúszik rólam, ami nagyon zavaró. Találtam egy remek megoldást erre: a fátyolmaszkok soha nem takarják jól a szemkörnyéket, ezért a maszkok alá teszem ezeket a tapaszokat, így nem csúszkálnak én pedig két legyet ütök egy csapásra!

A bőr picit fényesebb tőle, de nem mondanám olajosnak, szerintem a száraz és zsíros bőrűek is ugyanúgy használhatják. A hatás nem olyan látványos, hiszen nincsenek sötét karikáim, az viszont látszik, hogy a bőr hidratáltabb, puhább, feltöltődik, de nincs meg benne a WOW faktor. Azt mindenképp értékelem, hogy rengeteg a peptid benne, nem sok olyan kozmetikum van sajnos, amelyek ezeket az összetevőket is tartalmazzák, pedig nagyon hasznosak tudnak lenni. Negatívumot nem tudok mondani a csúszkáláson kívül, nem irritál, kellemes a bőrön, de sok pozitívumot sem lehet felsorolni, bár hozzáteszem: a szemkörnyékápolás engem nem is hoz lázba…

Kinek ajánlom?
Azoknak ajánlom, akiknek fontos a szemkörnyékápolás és a szemkrémük mellé keresnek kiegészítő kezelést. Ha sikerül olcsón beszerezni (a Beautynetkorea oldalán 5-6 dollárba kerülnek), még nem találtuk meg a tökéletes szemkrémet, de sok itt a bőrporblémánk, akkor érdemes hidrogél tapaszokkal próbálkozni, de semmiképp sem kötelező darabok ezek szerintem!

LINK:
EYENLIP Hydrogel Eye Patch Salmon Oil & Peptide EBAY | | BeautynetKorea

 

Ingredients:
Water, Glycerin, Agar, Hydroxyethyl Urea, Xanthan Gum, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carrageenan, Carbomer, Allantoin, Methylparaben, Sucrose, Disodium EDTA, Mica, CI 77492, Titanium Dioxide, Fragrance, Salmon Oil (100ppm), CI 77491, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Palmitoyl Tripeptide-1 (110 ppb), Palmitoyl Tripeptide-5 (110 ppb), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (105 ppd), Palmitoyl Dipeptide-7 (100 ppb), Palmitoyl Hexapeptide-12 (100 ppd), Acetyl Hexapeptide-8 (50 ppb), Copper Tripeptide-1 (50ppb), Palmitoyl Pentapeptide-4 (10 ppd)

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)