Magyar English
Oh My Brush
december 16, 2018

Csomag Koreából: Szuper Újdonságok!

Koreából érkező csomagnak ennyire még talán soha nem örültem! Sikerült kipipálni a kívánságlistámról pár dolgot: Etude House paletta, Pony Effect cushion alapozó, Isntree ampulla (Missha és Estee Lauder hasonmás), illetve kifogtam néhány hasznos terméket nagyon jó áron: kézkrém, mattító púder, szempillaspirál. S természetesen megint kaptam sok-sok mintát és pár fátyolmaszkot ajándékba. Mutatom is, hogy mikről jönnek majd hamarosan a tesztek! 🙂

Secriss Pure Nature Mask Pack 10 Sheets EBAY | | JOLSE
A rengeteg minta mellett fátyolmaszkok is jártak ajándékba rendeléshez. Csomagban is kapható egyébként, úgy kb. $1 darabja, nagyon megéri!

Isntree TW-Real BIFIDA Ampoule EBAY | | JOLSE
A Missha Borabit ampulla (és a híres Estee Lauder szérum) hasonmása ez, de sokkal egyszerűbb, még kíméletesebb az összetevőlistája, így még azoknak is jó választás, akiknek a bőre érzékenyebb! 88%-ban tartalmaz fermentált bifida kivonatot, s mivel már eddig is nagyon jó tapasztalatom van az Isntree márkával, ezért erre is nagyon kíváncsi voltam. Nagyon izgatott vagyok, kíváncsi leszek, hogy jobban teljesít-e, mint a Missha! 🙂

PONY EFFECT Everlasting Cushion Foundation + Refill SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE
Miután megvettem az első Pony Effect palettámat, s láttam, hogy mennyire szuper a minőség, már tettem is a kosárba ezt a híres cushion alapozót. Mindenki erről áradozott kb. egy éve, de mindig sokalltam az árát. Aztán rájöttem, hogy az utántöltő is benne van a dobozban, végülis két alapozót kapunk, így már nagyon is megéri! Eredetileg egy Moonshot cushiont néztem ki, de emiatt gyorsan lecseréltem a kosaram tartalmát… 😀 Pony egyébként a kedvenc koreai sminkesem/youtuberem már évek óta, még akkor kezdtem el követni, amikor csak blogolt, ajánlom figyelmetekbe! 🙂 A Fair árnyalat tényleg nagyon világos, a formula pedig remek: vékony rétegben is jól fed, természetes, eltünteti a pórusokat, ráncokat, gyönyörű!

ETUDE HOUSE Play Color Eyes Caffeine Holic EBAY | | JOLSE
A legújabb Etude House paletta a kávé rajongóinak, aminek még én sem tudtam ellenállni! Általában mindig van pár szín, amiről tudom, hogy nem fogom használni, de itt ilyesmiről szó sincs, mindegyik tetszik, a mindennapokra és alkalmakra is el tudom képzelni. GYÖNYÖRŰ!

TONYMOLY Face Mix Oil Paper Powder EBAY | | JOLSE
Nagyon hamar elhasználtam az előző púderem, túl kicsi volt a tégely, ezért most olyat kerestem, ami nagyobb, s ugyanúgy színtelen, mattító púder van benne. Ez tűnt a legjobbnak, az ára is szuper, a belső műanyag elválasztó könnyen eltávolítható, így teljesen el tudom majd használni (volt, amit se eltávolítani, se késsel felvágni nem tudtam, s nem jött ki az utolsó pár gram…). Ezt is T-vonalra és teljes arcra is használom minden nap, kombinált-zsíros bőrre ezek a púderek életmentők! 🙂 A pamacs elég nagy, hiszen maga a tégely is nagyobb, mint az átlag, de más észrevételem nincs. 😀

ETUDE HOUSE Dual Wide Eyes Mascara EBAY | | JOLSE
Kellett egy új szempillaspirál, s egy kis gondolkozás után az Etude House újdonságát néztem ki végül. Az egyik fele egy “rendes” spirál, a másik pedig egy mini kefe a nehezen elérhető pillák számára. Több színben kapható, gyönyörű, természetes a pillákon és nagyon praktikus!

NATURE REPUBLIC Hand & Nature Hand Cream EBAY | | JOLSE
Egy nagy tubus (100 ml) kézkrém pár dollárért! Ennyiért nem hagyhattam ott, s úgy látom, hogy más is így gondolta, elkapkodták hamar. Mivel a barack illat nagy rajongója vagyok, ezért természetesen ezt választottam, isteni egyébként, alig tudom megállni, hogy ne szagoljam újra és újra a kezem! 😀 Kisebb tubusok, más illatok mindig kaphatók, linkelem a kínálatot!

NAGYON elégedett vagyok a legújabb szerzeményeimmel! Ti mit rendeltetek mostanában? 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)