Oh My Brush
december 19, 2018

CLIO Waterproof Pen Liner Kill Brown

A legjobb szemhéjtus, amit valaha használtam, az a CLIO népszerű Kill Black szemhéjtusa. Ez valóban tökéletes minden szempontból, viszont a barna színt hétköznap sokkal jobban szeretem, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tud a megújult CLIO Waterproof Pen Liner Kill Brown barna árnyalatban.

Mi ez?
A CLIO Waterproof Pen Liner Kill Brown már a megújult szemhéjtus, a márka szerint még tartósabb, még egyszerűbb a felvitel és még a színek is szebbek. Ezt nehéz elhinni, mert a termék már eleve tökéletes volt, lehet ezt még fokozni? Több árnyalat létezik most már, én a legegyszerűbb barnát választottam.

Használat közben:
Első ránézésre nem vettem észre különbséget, csak az összehasonlító fotókon láttam, hogy a név egy kicsit megváltozott: Brush helyett most már Pen szemhéjtus a neve. A vége szivacsos lett, így még egyszerűbb a felvitel, ami igaz, valóban nagyon könnyű vele vonalat húzni, szinte lehetetlen elrontani, ami azért nálam nagy szám! 😀

A fekete színhez vagyok szokva, az hihetetlenül pigmentált, rendkívül tartós, egész nap mozdulatlan, viszont szemfestéklemosóval egyszerűen eltávolítható. A barna kicsit folyékonyabb és talán nem is annyira pigmentált, de különböző színek máshogy viselkedhetnek, ez normális. Féltem azért egy kicsit, hogy nem lesz olyan tartós, de nem kopik még a problémás részeken sem, hamar szárad és utána nem kenődik egyáltalán. A színe gyönyörű, nem túl feltűnő, természetes, mégis kiemeli a tekintetet.

A kezemen készített mintán látszik, hogy a barna folyékonyabb, belemegy a ráncokba (szemhéjon ezt nem tapasztaltam, de ott nem is olyan vastag a bőr, nem lehetnek mélyek a ráncok), míg a feketével tökéletes vonal húzható, pár pillanat múlva pedig már meg is száradt. Remélem, hogy a megújult termékben a fekete színhez tartozó festék továbbra is ennyire jó, ugyanis a rejtett, zsíros szemhéjamra mást nem is tudok elképzelni. (A koreai oldalon láttam egyébként, hogy van egy olyan verzió is, amely nemcsak vízálló, de a faggyúnak és izzadságnak is ellenáll! Remélem, az is kapható lesz hamarosan a megszokott eladóknál.)

Kinek ajánlom?
Azoknak, akinek a fekete túl sok, inkább természetesebb szemhéjtusra vágynak. A barna minden szemszínhez illik, a tus tartós (vízálló), szép, könnyen kezelhető, egyszerű vele vonalat húzni. A fekete tartósabb, de ez is nagyon jó!

LINK:
CLIO Waterproof Pen Liner Kill Brown JOLSE | | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)