Oh My Brush
november 22, 2018

TÖKÉLETES: Holika Holika Less On Skin Micellás Arclemosó Gél

Gél állagú, micellás lemosó? Igen, ilyen is létezik, már nemcsak micellás vizekről beszélünk. A koreai Holika Holika egy egész termékcsaládot szentelt a micellás kozmetikumoknak, amelyek kíméletesek és tökéletesek az érzékeny bőr számára is. A Holika Holika Less On Skin Micellás Arclemosó Gél teljesen elkerülte a figyelmem, a magyar chokchok.hu webáruházban találkoztam vele először, s egyből izgatott lettem, amikor megláttam a gyönyörű összetevőlistát!

Mi ez?
A Holika Holika Less On Skin Micellás Arclemosó Gél (Holika Holika Less On Skin Micellar Cleansing Gel) nemcsak gyengéden tisztít, de egyben egy hidratáló védőréteggel is bevonja a bőrt, így kisebb az esély az irritációra és kiszáradásra. További pozitívum, hogy a pórusokat nem tömíti el, a faggyútermelést szabályozza, így tökéletes választás zsíros, pattanásra hajlamos bőrre is.

Összetevők?
Az összetevőlista nagyon rövid és nem lehet belekötni! “Minden mentes”, nincs benne alkohol, parfüm, illatanyag, parabén stb., rendkívül bőrbarátra sikerült! Néhány hidratálón kívül alig van benne valami, egyedül a biosaccharide összetevőt emelném ki, ami a fent említett védőrétegért felelős.

Hatása?
A flakon nagy (200 ml), a krémes zselé visszafogottan habzik, egész jól tisztít, egyáltalán nem szárít, inkább hidratálja és puhítja a bőrt. Mivel ez egy micellás termék, ezért nemcsak a vízben, de az olajban oldódó szennyeződést is el tudja távolítani, mindezt anélkül, hogy irritálná a bőrt. A legnagyobb pozitívum, hogy a micellás vizekkel ellentétben ehhez nem nem kell vattakorongot használni, ugyanúgy végzi a dolgát, mint bármilyen más, habzó lemosó, csak sokkal gyengédebb! Nem kell sok belőle, a csomagolás praktikus, jól zárható, nehéz rosszat mondani róla.

Tökéletes reggeli arcmosáshoz, télen is, hiszen hidratálóbb darab, egyszerűen tökéletesre sikerült! Nem, nem lesz tőle “csikorgósan” tiszta a bőr, ami ugye egyáltalán nem jó, de tudom, hogy sokan azt szeretik. Végtelenül egyszerű, de nagyszerű arclemosó, nem lehet vele mellényúlni, s szívből ajánlom mindenkinek az ehhez hasonló termékeket. Szerencsére picit habzik, így szerintem eléggé univerzális, könnyebb az áttérés a nagyon habzó lemosókról, a visszamaradt védőréteghez pedig nem nehéz hozzászokni. Negatívumot nem találtam nyár óta, jár az 5 csillag 🙂

Kinek ajánlom?
Az egyik legbőrbarátabb termék, amit valaha teszteltem a blogon, így mindenkinek tudom ajánlani. Főleg száraz, érzékeny, pattanásos és zsíros bőrre, hiszen ezeknek különösen fontos a hidratáló, bőrpuhító védőréteg és a lehető legkíméletesebb, nem szárító arctisztítás.

LINK:
Holika Holika Less On Skin Micellás Arclemosó Gél

Ingredients:
Water, Decyl Glucoside, Acrylates Copolymer, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Arginine, Polyglyceryl-3 Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Cellulose, Biosaccharide Gum-4, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)