Oh My Brush
november 28, 2018

Solone Szemöldök Paletta

Egy tajvani sminkterméket mutatnék be röviden, mert megérdemli, hogy legyen róla szó a blogon! 🙂 A Solone Szemöldök Paletta 2 szemöldökpúdert és egy színezett krémet tartalmaz, így a szín testreszabható, a smink pedig rendkívül tartós! Mint mindig, ez is a magyar Szépségcenter áruházból van.

Mi ez?
A Solone Szemöldök Paletta egy tajvani sminktermék. Egyetlen palettában találunk 2 szemöldökpúdert, egy viaszt, tükröt és egy kétvégű ecsetet! Nagyon praktikus és hasznos, de csak két árnyalat kapható: 1. világosbarna és 2. sötétbarna. Nekem az utóbbi van meg.

Hatása?
A viasz primerként szuper, igazán tartós lesz vele a smink, egész nap mozdulatlan a szemöldök még nyáron is! Mivel én használok alapozót, ezért a két szemöldökpúder magában is elég, mind a két por erősen pigmentált, gyönyörű, magukban is tökéletesek! Akik viszont nem sminkelnek, csak szemöldököt akarnak rajzolni, azoknak nagyon jól jön a viasz, jobban megtapad rajta a szemöldökfesték, mint a bőrön! A színe egy kicsit sötétebb, mint szeretném, sötét hajhoz való, nekem viszont a két por (főleg a középső) teljesen jó, ezeket szoktam általában használni. A felvitel nagyon egyszerű, mind a három szín pigmentált, olyan formát rajzolhatunk magunknak, amilyet csak szeretnénk. Bár azért ajánlanék hozzá egy “rendes” szemöldökecsetet, utazáshoz viszont a pici is jó. A szemöldöktermékek közül szerintem a por állagúak a legtermészetesebbek, már csak azért is, mert több árnyalat áll a rendelkezésünkre: a sötétebb szín a szemöldök külső és középső részére kerüljön, a világosabb pedig belülre.

Kinek ajánlom?
A 2. sötétbarna árnyalat közép- és sötétbarna hajra a legjobb. Azoknak ajánlom, akik szeretnének tartós és természetes szemöldököt.

LINK:
Solone Szemöldök Paletta

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)