Oh My Brush
november 23, 2018

FOREO UFO Mini Okosmaszkkezelés

Pár percre egy szalonban érezhetjük magunkat a Foreo UFO mini készülékkel, s még a szobánkat sem kell elhagyni. Ezt ígéri a svéd márka, akik a maszkok minőségét sem bízták a véletlenre, koreai formula alapján készültek, de a használatuk egyszerűbb és sokkal gyorsabb, hiszen 90 másodperc az egész folyamat. Megéri beszerezni? Hogyan működik az okosmaszkkezelés? Valóban időt és pénzt lehet vele spórolni? Többek között ezekre a kérdésekre próbálok ma választ adni.

A FOREO UFO mini nem más, mint az UFO okosmaszk egyszerűsített kiadása, aminek így kedvezőbb az ára, viszont szinte teljesen ugyanazt tudja, mint a nagy testvére. Az UFO-nak hála bárhol és bármikor meglephetjük a bőrünket egy arckezeléssel, ami a mai rohanó világban igen nagy előny.

Mivel a (koreai) arcmaszkok nagy rajongója és felhasználója vagyok évek óta, ezért természetesen engem is érdekelt, de bevallom, nagyon szkeptikus voltam. Aztán mélyebben beleástam magam a témába, s rájöttem, hogy sokkal érdekesebb és “okosabb” a készülék, mint először gondoltam.

Mit is tud pontosan? A melegítő Thermoterápia és a T-Sonic pulzálások segítik az összetevők elszívódását, ami végtelenül kellemes érzés az arcon, ellazít még engem is, aki egyébként képtelen relaxálni. Ami talán a legjobban érdekelt az a LED fényterápia: a piros, kék és zöld fény más-más feladatot lát el, minden bőrtípusnak hasznos, az enyémnek főleg! A piros ránctalanít, serkenti a kollagéntermelést, a kék elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumot, a zöld pedig nyugtatja a bőrt, halványítja a foltokat, elszíneződéseket. Nekem mindháromra szükségem van hiszen aknéra hajlamos a bőröm, vannak pattanás után visszamaradt foltjaim és januárban már 33 éves leszek. A hosszú távú hatásáról is fogok írni, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, de egyelőre maradjunk az első benyomásnál! 🙂

Az UFO mini gyönyörű, három színben kapható (Fuchsia, Mint, Pearl Pink), a telefonra letölthető applikációval működik, a használata egyszerű, szórakoztató és rendkívül kellemes, pár perces relaxáció mindenkinek jár! 🙂 A név egyébként azt jelenti, hogy UR Future Obsession, ami elég jól takarja az igazságot: már az első használat után függő lettem, pedig féltem, hogy nem lesz majd kedvem elővenni és bekapcsolni az applikációt, ugyanis nem szeretek a telefonommal “játszani”, de az a helyzet, hogy tetszik az alkalmazás! Az UFO-aktivált maszkok Koreában lettek kifejlesztve, csupány 90 másodpercet “vesznek el” a napunkból az átlagos fátyolmaszkokhoz képest (15-20 perc), de a legjobb az egészben, hogy a kezelések ismételhetők, rákérdez az applikáció, s szívből ajánlom, hogy használjátok ki a csomagolásban maradt esszenciát! Csak ráöntöm a maszkra, ami ugye már eleve a készüléken van, s kezdhetem újra: imádom! Nekem 2 x 90 perc az igazi, ennyi kell, ahhoz, hogy tényleg azt érezzem, amit egy 20 perces maszk is tenne a bőrömmel.

Nekem jelenleg két arcmaszkom van: a hidratáló H2Overdose UFO-Activated Mask és a ragyogó bőrt adó Glow Addict UFO-Activated Mask. Mind a kettő nagyon puha, kellemes a bőrön, az összetevők szépek, tényleg a koreai fátyolmaszkokat juttatják eszembe, de ami a legfontosabb: nagyon jól végzik a dolgukat és kifejezetten gyengédek a bőrhöz, nem irritálnak! Jól hidratálnak, hamar felszívódnak, a bőr ragyogóbb, nyugodtabb, puhább, a bőrfelszín egyenletesebb, de végleges véleményt majd akkor mondok, ha mind a két dobozzal elhasználtam. Van több fajta is, minden bőrproblémára kínálnak megoldást, de arra figyeljetek, hogy hűtést igénylő maszkot csak akkor válasszatok, ha az UFO készülék van meg nektek és nem az UFO mini.

Vannak-e negatívumok?
Ha nagyon kötekedni szeretnék, akkor egy-két dolgot fel tudok hozni. A készülék formája és mérete miatt vannak nehezen elérhető pontok, ami főleg az orr környéke, ezt szinte teljesen kihagyom a kezelésből emiatt. A kínálat sem nagy jelenleg, csak pár maszk közül választhatunk, a koreai termékeknél pedig épp a hatalmas felhozatal olyan jó és csábító. Illetve telefont váltottam közben, ezért újra regisztrálnom kellett, mert nincs belépésre lehetőség, csak regisztrálni lehet, amit ugyanazzal az e-mail címmel tettem meg kétszer… Ez kicsit furcsa, de semmi köze végülis a Foreo minihez! 🙂

Megéri a Foreo UFO mini?

Egyelőre nagyon élvezem a használatát, végre nem kell először átgondolnom, hogy van-e időm és kedvem 15-20 percig egy maszkban járkálni, ezzel 3 perc alatt kész vagyok! A kedvencem az, amikor melegíteni kezd a készülék, végtelenül kellemes ez a bőr számára, a fátyolmaszkok anyaga pedig rengeteg esszenciát magában tart, nem is gondolná az ember! A fényterápiának is nagyon örülök, s remélem, hogy valóban hasznos lesz hosszú távon. Attól viszont tartok, hogy ráunok majd a maszkokra, szeretem a változatosságot, amire jelenleg nincs lehetőség a Foreo márkán belül. Azoknak nagyon jó vétel, akik gyakran járnak szalonba, de ezt túl időigényesnek tartják: pár kezelés árából már UFO minit is lehet venni, amit bárhol és bármikor használhatunk!

LINK:
Foreo BLACK FRIDAY 

Az UFO miniről röviden:

⦁ Az UFO-aktivált maszkok ultrafinom mikroszálas anyagból készültek és Koreában lettek kifejlesztve.
⦁ A készülék teljesen vízálló.
⦁ Minden bőrtípusra alkalmazható.
⦁ A kezelés 90 másodpercig tart, de ismételhető.
⦁ USB kábelen keresztül tölthető (egy töltés 40 használatra elég).
⦁ Ultra-higiénikus, nem porózus, antibakterális szilikonból készült.
⦁ Az applikáció neve: FOREO For You, ami rövid regisztráció után már használható is.
⦁ A percenként közel 10,000 T-Sonic pulzálás nemcsak masszíroz, de segíti a LED fények mélyebbre hatolását a pórusokba,
segíti a keringést, így a maszk hatóanyagai is mélyebbre jutnak.
⦁ Különbség az UFO és az UFO mini között: a Cryoterápia (hűtő funkció) csak az UFO okosmaszkban érhető el.

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)