Oh My Brush
november 12, 2018

Végre Egy Jó Aloe Verás Gél! Etude House 99% Aloe Soothing Gel

Kíváncsi voltam, hogy mit tud az új Etude House 99% Aloe Soothing Gel, hiszen az elődjét nagyon szerettem, s egyébként is: mindig jó, ha van otthon egy aloe verás készítmény. Ez kiemelkedik az átlagos termékek közül, sokkal szebb az összetevőlistája, nagyon jól sikerült, a bőrhöz gyengéd gélről van szó!

Mi ez?
Az Etude House 99% Aloe Soothing Gel sok az egyben termék, amely egyszerre hidratálja és nyugtatja a bőrt. Egyenesen Jeju szigetéről származik az aloe vera, így a minőség garantált, a tubus pedig nagy, 250 ml-es, így sokáig elég lesz! A márka nemcsak arcra ajánlja, egész testre és akár még hajra is jó, a felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen. 🙂

Összetevők?
Végre egy aloe vera gél, aminek valóban szépek az összetevői! Soha nem felejtem el, amikor a bio boltban vett aloe verás terméktől pillanatok alatt kivörösödött a fejem, mert telepakolták alkohollal, parfümmel meg illatanyagokkal… Itt ilyesmiről szó sincs, a termék alkohol-, parfüm-, parabén- és illatanyagmentes, 93,5% aloe vera kivonatot tartalmaz, amihez jön még a bőr számára nagyon hasznos keramid és hialuronsav is. Érdekesség az Ázsiában nagyon népszerű ezüst rezgőgomba kivonat is, amely bőrre és hajra szintén szuper, ez is jól hidratál.

Hatása?
Egy bőrnyugtató, hidratáló, nagyon könnyű, hamar felszívódó gél ez, amely minden bőrtípusra jó. Illata nincs, kell neki pár másodperc, hogy felszívódjon, de utána nem ragacsos, inkább egy bársonyos réteget hagy maga után, szinte észrevehetetlen. Arcra is használom néha, zsíros és kombinált bőrre az ideális nappali arckrém: hidratálja a bőr külső rétegét, így a pórusok nem kezdenek el faggyút termelni, a bőr tovább marad friss, fényvédő és smink alá nagyon jó! Testápolóként szuper, hiszen itt még zsírosabb a bőröm, szőrtelenítés után nekem csak ez jött be, ettől nem gyulladnak be a szőrtüszők. Puffadt szemekre is hatásos pakolás, hajápolásra is használhatjuk (pl. a hajvégek hidratálása) stb.

Nagyon hasonlít egyébként arra az aloe verás gélre, amit évekkel ezelőtt használtam az Etude House-tól, de ennek sokkal higiénikusabb, praktikusabb a csomagolása. Ha az tetszett nektek, akkor az újat még jobban fogjátok szeretni. Minden márka száraz bőrre ajánlja egyébként ezeket a termékeket, de ne feledjétek, a száraz bőr különösen igényli a nehezebb, olajosabb anyagokat, az pedig nincs ebben, magában nem lesz elég.

Kinek ajánlom?
Bárkinek, de főleg zsíros, kombinált, érzékeny, problémás bőrre, s szerintem férfiaknak is tökéletes, akik nem igazán hajlandók magukra kenni semmit, ebbe még ők sem tudnak belekötni. Az egyszerűbb termékek hívei, az aloe vera rajongók és a zsírosabb bőrűek fogják a leginkább értékelni.

LINK:
Etude House 99% Aloe Soothing Gel YESSTYLE | | JOLSE | | eBay

Ingredients:
Aloe Barbadensis Leaf Extract(93.5%), Butylene Glycol, Ceramide Np , Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hyaluronic Acid, Glycerin, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Water, Carbomer, Tromethamine, Phenoxyethanol

 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)