Oh My Brush
október 20, 2018

MISSHA Ultra Powerproof Liquid Liner

A kezdeti örömöm hamar elmúlt, a MISSHA Ultra Powerproof Liquid Liner sajnos nem vált be, pedig eleinte teljesen oda voltam érte. Ritka az ilyen poszt, mert szinte soha nem nyúlok mellé, nem véletlenül töltök hosszú perceket, órákat egy rendelés leadása előtt. Most viszont hittem a Misshának, meggyőzött a “powerproof” szó, kár érte.

Mi ez?
A MISSHA Ultra Powerproof Liquid Liner egy folyékony szemhéjtus, ami ELVILEG tartós, ellenáll a víznek, izzadságnak, faggyúnak, dörzsölésnek, az applikátor segítségével pedig egyszerűen húzhatunk vékony vagy vastagabb vonalat is. Csak fekete színben kapható.

Hatása?
Azért vettem meg, mert elfogyott nagyon olcsó, folyékony tusom (Missha The Style Liquid Sharp Eye Liner), aminek a tartóssága egy álom, s gondoltam, hogy akkor ez még jobb lesz, hiszen drágább, újabb, igényesebb a csomagolása stb. A festék tényleg gyönyörű, egyenes vonalat is könnyű vele rajzolni, a kézfejemem meg sem mozdul, de pár nap használat után rájöttem, hogy a szememen nem működik (nem nézek gyakran tükörbe, este is csak feldobom a lemosóval átitatott vattakorongokat gondolkodás nélkül). Ha nem lenne rejtett szemhéjam, észre sem vettem volna, de azon a területen, ahol a bőr dörzsölődik, a tusvonal szinte teljesen lekopik, rosszabb esetben a szemhéjamon köt ki… Nem szép látvány, de mindenhol máshol mozdulatlan egész nap. Persze, a körülmények adottak: zsíros, szinte teljesen rejtett szemhéj, azon a fényvédő, amin szintén csúszkálhat a smink, s most még szemhéjalapozóm sincs.

Közben újrarendeltem (már sokadszor) a kedvenc, szuper tartós, gyönyörű szemhéjtusomat, de most barna színben, kíváncsi leszek!

Kinek ajánlom?
Csak azoknak, akik a rejtett szemhéjat még hírből sem ismerik.

LINK:
MISSHA Ultra Powerproof Liquid Liner JOLSE | | eBay

Ingredients:
Water, Acrylate/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Carbon Black (CI 77266), Laureth-21, Butylene Glycol, Rice Extract, Sesame Seed Extract, Black Bean Extract, Blackberry Extract, Glycerin, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Silica, Trehalose, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)