Oh My Brush
október 3, 2018

MINTA: The Face Shop Yehwadam Hwan Saeng Go Eye Cream (30+)

Már megint a mintáknak hála találtam egy szuper terméket! A szem körüli bőr ápolását sokáig teljesen kihagytam, de most végre találtam pár krémet, amit nem felejtek el este felkenni. A The Face Shop Yehwadam Hwansaenggo Eye Cream az egyik, egy remek szemránckrémről van szó, amit az én korosztályomnak (30+) nagyon tudok ajánlani!

A The Face Shop Yehwadam Hwansaenggo Eye Cream jó minőségű, a keleti orvoslásban használt összetevőkre épülő szemránckrém. A gyógynövényekkel teli krém feszesíti, táplálja és hidratálja a szem körüli, érzékeny bőrt, s még arra is figyeltek, hogy az állaga kellemes legyen: hiába erősen koncentrált, nem nehéz a bőrön.

A leírás teljesen igaz, valóban egy sűrű krémről van szó, de remekül kenhető, a bőrön egyből felszívódik, nem zsíros vagy ragacsos, viszont egyértelműen látszik a hatása: feltölti a ráncokat, hidratál, a bőr picit ragyogóbb. Az illata gyógynövényes, de visszafogott, nem kell sok belőle, azt pedig nagyon tudom értékelni, hogy bár szemmel látható a hatása, mégsem érzem, hogy magamra kentem valamit, nem nehéz, nem hagy furcsa réteget maga után stb. Egy nagyon jól összerakott krém, szerencsére sok mintám van/volt belőle, a Jolse bőkezűen osztogatta eddig a rendelésekhez.

A koreai INCI-t megtaláljuk a hivatalos honlapon, de az összetevőlistába beletört az összes online fordító foga, a növényi kivonatok többségét nem ismerték fel. Az viszont látszik, hogy alkohol- és parabénmentes, csak nagyon kevés parfümöt tartalmaz (legutolsó összetevő), s tele van szuper hidratálókkal, antioxidánsokkal, bőrpuhítókkal: sheavaj, squalane, B3, B5, E vitamin, keramid, s ezekhez jön még 10+ növényi kivonat (pl. ginszeng, sáfrányos szeklice, szentjánoskenyérfa, keleti krizantém) stb. Ráadásul egyáltalán nem irritál, kifejezetten kíméletesnek érzem. (Közben rájöttem, hogy fent van a Cosdna oldalon… 😀 ).

Az ára kicsit borsos, de más negatívumot egyáltalán nem tudok felhozni. Szerintem a 25-40 közötti korosztálynak a legjobb, a ráncmegelőzésben mindenképp számíthatunk rá! Mintát sajnos nem találok belőle az eBay-n, de a mini szettet linkelem!

LINK:
The Face Shop Yehwadam Hwansaenggo Eye Cream
Mini szett (5 db) itt.

Ingredients:
정제수 ∙ 카프릴릭/카프릭트리글리세라이드 ∙ 글리세린 ∙ 글리세릴스테아레이트 ∙ 스쿠알란 ∙ 세테아릴알코올 ∙ 사이클로펜타실록산 ∙ 나이아신아마이드 ∙ 디프로필렌글라이콜 ∙ 1,2-헥산디올 ∙ 판테놀 ∙ 쉐어버터 ∙ 미리스틸미리스테이트 ∙ 폴리글리세릴-3메칠글루코오스디스테아레이트 ∙ C14-22알코올 ∙ 피토스테릴/이소스테아릴/세틸/스테아릴/베헤닐다이머디리놀리에이트 ∙ 피이지-100스테아레이트 ∙ 영지추출물 ∙ 상황버섯추출물 ∙ 눈연꽃추출물 ∙ 잇꽃씨추출물 ∙ 인삼추출물 ∙ 구기자추출물 ∙ 홍화추출물 ∙ 고본추출물 ∙ 녹두추출물 ∙ 캐럽콩추출물 ∙ 괄루근추출물 ∙ 부틸렌글라이콜 ∙ 천궁추출물 ∙ 복령추출물 ∙ 하수오추출물 ∙ 참당귀추출물 ∙ 새삼씨추출물 ∙ 카카오추출물 ∙ 전판홍경천뿌리추출물 ∙ 지황추출물 ∙ C12-20알킬글루코사이드 ∙ 세라마이드엔피 ∙ 하이드로제네이티드레시틴 ∙ 피이지-10레이프씨드스테롤 ∙ 글리세레스-20 ∙ 소르비탄스테아레이트 ∙ 비즈왁스 ∙ 디메치콘 ∙ 암모늄아크릴로일디메칠타우레이트/브이피코폴리머 ∙ 토코페릴아세테이트 ∙ 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머 ∙ 아데노신 ∙ 트로메타민 ∙ 트리소듐이디티에이 ∙ 향료

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)