Oh My Brush
október 26, 2018

Felkészülés Télre: Koreai Kézkrémek & Ajakápolók

Közelednek a hidegebb, szeles hónapok, ami azt jelenti, hogy több ápolást igényelnek majd a kezek és az ajkak. Ezeket a területeket nem fedi és védi semmi, ezért a kézkrém és az ajakápoló nagyon fontos. A poszt ötletét egyébként Kitti adta, köszönet a tippért! 🙂 Összeválogattam azokat a népszerű, megfizethető árú, koreai termékeket, amelyeket egyszerűen beszerezhetünk ingyenes postázással.

Egyből feltűnik, hogy bár vannak ajakbalzsamok is, a koreaiak előszeretettel használnak ajakra való esszenciákat, olajokat is. Ezek nemcsak ápolnak, de napközben egy védőréteget is alkotnak a bőrön, így az ajkak nem száradnak ki az erős, hideg szél miatt. Az éjszakai pakolások mellett sem szabad szó nélkül elmenni, sokkal jobbak és hatásosabbak, mint az az ember gondolná. A Laneige Lip Sleeping Mask a legnépszerűbb, s szerintem nem véletlenül. Szerencsére nagyon ritkán van szükségem ilyesmire, de kb. 2 hónapja valamiért teljesen kiszáradtak, őrülten viszkettek az ajkaim. Végül eszembe jutott, hogy valahol megvan még nekem ez a Laneige pakolás, ami végül egy éjszaka alatt teljesen megszüntette a problémát! Valamit tényleg tud! 🙂 Vannak olcsóbb alternatívák is, bár ez szerintem nagyon megéri az árát!

Koreai kézkrémeket is használok, két fajtát különböztetnék meg: a nehezebb, hidratálóbb krémek, ezek általában 40-50 ml-esek, illetve a könnyű, finom illatú, hamar felszívódó krémek, amik legtöbbször 30-ml-esek és nagyon színes a csomagolásuk. Nekem a második kategória elég is általában, nagyon szeretek mindent a Tonymoly márkától (kellemes parfüm, könnyű, nem zsíros krém), pl. a banános örök kedvenc, de az Apieu barackos tubusa is szuper! Ha nagyon száraz a kezem, akkor viszont ott van az Etude House Hand Bouquet sheavajas kézkrém, ezt még Szöulból hoztam magammal, mert az eladólány épp előttem kente fel magára, megcsapott az illata, én pedig már tettem is a kosaramba… 😀 Remélem, hogy felvették a kamerák és kapott bónuszt a hónap végén… 😀 Kézmaszkot is hoztam magammal Koreából, ezeket nagyon száraz bőrre ajánlom, havi pár darabtól több szerintem nem is kell még a leghidegebb hónapokban sem. Kicsit időigényesebb, hiszen fent kell hagyni a műanyag kesztyűt 15-20 percig, de a hatás nem marad el.

Remélem, hogy ezek alapján könnyebb lesz a választás! Én minden esetre mutatok néhány népszerű darabot minden kategóriából!

LANEIGE Lip Sleeping Mask $13,96

Missha Ceramide Capsule Hand Cream $9,26

the SAEM Saemmul Honey Lip Essence $6,26

A’PIEU Honey & Milk Lip Sleeping Pack $7,22

THE FACE SHOP Dr.Belmeur Daily Repair Moisturizing Lip Balm $7,59

TONYMOLY Magic Food Banana Hand Milk $6,59

THESAEM Saemmul Honey Lip Treatment (SPF10) $5,15

Holika Holika Holi Pop Lip Oil $6,22

A’PIEU Hand Cream $5,21

Etude House Honey cera Pepair Lip Balm $6,07

ETUDE HOUSE Hand Bouquet Rich Collagen Hand Cream $6,76

ETUDE HOUSE Hand Bouquet Rich Butter Hand Mask $3,70

Petitfee Super Seed Lip Oil $7,80

MEDIHEAL Theraffin Hand Mask 2pcs $4,99

the SAEM Saemmul Fruits Lip Sleeping Pack $6,16

ARITAUM Ginger Sugar Lip Scrub $5,92

A’PIEU Honey & Milk Lip Oil $7,22

TONYMOLY I’m Hand Cream $4,61

ETUDE HOUSE Honey Cera Treatment Lip Oil $8,12

Koelf Melting Essence Hand Mask Pack 3pcs $4,99

PETITFEE Dry Essence Hand Pack $4,26

Holika Holika Baby Silky Hand Mask Sheet 2pcs $5,66

MISSHA Total Repairing Hand Cream $8,98

THE FACE SHOP Daily Perfumed Hand Cream $4,66

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Lip Oil Stick $6,84

PETITFEE Oil Blossom Lip Mask $9,10

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Lip Oil Balm $5,60

THE FACE SHOP Rich Hand V Soft Touch Hand Lotion $9,46

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)