Magyar English
Oh My Brush
szeptember 28, 2018

Csomag: Tajvani Újdonságok

Nyáron érkezett hozzám ez a csomag, tele tajvani újdonságokkal. Ahogy tudjátok, a magyar SzépségCenter webáruháznak hála nagyon egyszerű beszerezni a Solone és Narüko márka termékeit (meg persze megtaláljuk még a Neogence-t is megtaláljuk itt). Természetesen az izgalmsabb darabokról írok majd tesztet is, de szerettem volna, ha egyben látjátok az egészet. A következőkről lesz ma szó: cushion alapozó, szemkörnyékápoló, szemöldökpaletta, fátyolmaszk és szemceruza!

Solone Soft Glow Cushion Alapozó Világos Bőrre 12g (2 – Natural Beige)
Nagyon szeretem a cushion alapozókat, valahogy egyszerűbb velük eltüntetni a pórusokat, s általában a fedésük is jó. A neve miatt azt vártam, hogy fényesebb lesz, de meglepődtem: inkább félmatt, erős a fedése és természetes a bőrön. Féltem, hogy a 01-es árnyalat túl világos lesz, ezért a 02-est választottam, amit bár el tudok használni, de most már tudom, hogy a világosabb lett volna az én színem. A csomagolás gyönyörű, erős, minőségi termék, amit a világosabb (kombinált, normál, zsíros) bőrűek nagyon fognak szeretni (csak 2 árnyalat kapható).

Narüko Am+pm 10 Peptides Feszesítő Szemkörnyékápoló
Egy peptidekkel teli szemkörnyékápoló mindig jól jön, egy kis bőrfeszesítésre mindenki vevő szerintem.  Pozitívum, hogy “minden mentes”, tehát nincs benne alkohol, parfüm, parabén, semmi, ami irritálná a bőrt. A krém könnyű, gyorsan felszívódik és nem ragacsos, a 20-30-asoknak remek választás, főleg akkor, ha nem túl száraz a bőrünk.

Solone Szemöldök Paletta (#2 – Sötétbarna)
Paletta a tökéletes és tartós szemöldök megrajzolásához. A színek gyönyörűek, a hajszínemhez passzolnak és tartósak is. A viasz meglepően hasznos, s mint mindig, a Solone most is meggyőzött, a kedvező árhoz szuper minőséget kapunk! Van világosabb árnyalat is egyébként!

Solone Flight Of Fancy Tartós Szemceruza Swarovski Kristállyal
Ilyet sem láttam még, hogy hegyező járjon a szemceruzához! 🙂 A matt barna árnyalat pigmentált és valóban tartós, de természetesen csak akkor, ha közvetlenül a vízvonalra/szempillatőnél használom, ahol nem dörzsölődik (éljen a rejtett szemhéj…). A kézfejemről még sminklemosóval is alig tudtam lemosni, s mivel nincsenek benne csillámok, így természetes, tökéletes a mindennapokra.

Narüko Intenzív Revitalizáló Fátyolmaszk Arbutinnal
Micsoda csomagolás! 😀 Ez a maszk arbutinnal és B3 vitaminnal világosítja a bőrt (sötét foltokat), s bár parfüm van benne (alig érezni), legalább alkohol- és parabénmentes. A Narüko maszkok mindig bő esszenciában úsznak, nem spórolnak vele, a fátyol anyaga puha, az arcomra tökéletesen illeszkedik (ritka, ha ennyire passzol valami). Mivel árban nincs különbség, ezért általában a Neogence maszkokat szoktam inkább ajánlani, ez viszont annyira jó, hogy nem látok különbséget, ez is szuper darab! Kombinált, zsíros bőrre nagyon tudom ajánlani!

Hamarosan jönnek a részletes tesztek!

TIPP: Ne feledjétek, a hírlevélre feliratkozva 500 Ft kedvezményt kaptok, ráadásul Európa több országába postáznak, nemcsak Magyarországra!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)