Magyar English
Oh My Brush
szeptember 12, 2018

ChokChok.hu Újdonságok

Még a nyáron érkezett néhány újdonság a magyar ChokChok oldalról: egy gél állagú, szép összetevős, micellás lemosó, egy nagy tubusos, aloe verás fényvédő a Holika Holikától és izgalmas fátyolmaszkok az Ariul márkától! Utóbbiakkal már találkoztam Szöulban az Olive Young polcain (nagyjából a koreai Sephora), Magyarországon jelenleg ez a három fajta kapható.

Holika Holika LESS ON SKIN MICELLÁS ARCLEMOSÓ GÉL
Annyira szépek az összetevői, nagyon kíméletes lemosó, mégis jól végzi a dolgát. Minden bőrtípusra szuper, még érzékeny bőrre is, s bár gyengéd, nagyon is jól tisztít, reggel és este is szeretem használni. Egyszerű, de nagyszerű, a tubus hatalmas, nem is kell belőle sok, mert sűrű, szóval sokáig fog tartani. Nem szárít, nem hagy semmilyen réteget maga után, nagyon jól sikerült. Annak pedig nagyon örülök, hogy van még egy arclemosó, amit nyugodt szívvel tudok ajánlani mindenkinek, tényleg nagyon kíméletes!

Holika Holika ALOE VÍZÁLLÓ NAPVÉDŐ GÉL SPF 50+
Ez a tubus sem kicsi, 100 ml-es, tehát kétszer akkora, mint egy átlagos fényvédő. Tisztán kémiai, így színtelen, nincs fehér réteg, a gél hamar felszívódik, jól hidratál, így akinek zsíros a bőre, az kihagyhatja az arckrémet, nem kell aláhidratálni. Vízálló, ezért tartósabb, mint az átlag, s fényes marad a bőr utána (nem zsíros, csak fényes), de én úgyis kenek még rá bb krémet, így ez nem probléma. Csak érzékeny bőrre nem tudom ajánlani, azoknak viszont érdemes kipróbálni, akik teljesen színtelen fényvédőt keresnek, s azt is értékelik, ha egyben egy jól hidratáló arckrémet is kapnak. Lesz majd részletesebb teszt! 🙂

Ariul JUICE CLEANSE MASZK X2 – MÁLNA & LENCSE
Ariul JUICE CLEANSE MASZK X2 – BÚZAFŰ & ANGOLZELLER
Nagyon érdekes: az egyik felében a száraz, C vitamin porral bevont maszk, a másikban pedig az esszencia. Használat előtt ezt bele kell önteni a fátyolmaszkba, ami hamar felszívja, s már tehetjük is fel. B3 és C vitamin, ázsiai gázló, gyulladáscsökkentő stb. van benne, nagyon szépek az összetevők (parfümöt ugyan tartalmaz), s nemcsak szórakoztató, de hatásos is. Mivel az aszkorbinsav a C vitamin egy elég erős fajtája, s vízben oldódik, ezért rögtön hat felvitelkor, érzékeny bőrűeknek sok lehet. Ez egy komolyabb arcmaszk, úgy kell kezelni, mint egy C vitamin szérumot, de a hatás nem marad el, a bőrfeszesítésnek pedig külön örülök: chok chok hatás, zsíros érzet nélkül.

Ariul 7 DAYS FÁTYOLMASZK TEAFAOLAJJAL
Ariul 7 DAYS FÁTYOLMASZK GRÁNÁTALMÁVAL
Ariul 7 DAYS FÁTYOLMASZK BAMBUSZVÍZZEL
Ezek egyszerűbb, mindennapi használatra készült arcmaszkok, amelyek egy-egy összetevő erejére hagyatkoznak. A jól megszokott, koreai arcmaszkok, amikre mindig számíthatunk, nem lehet velük mellényúlni.

Szeretnék majd mindenről külön írni, de a csomagbontós, szerzeményes posztokat nagyon szeretitek, ezért kezdtük ezzel. 🙂 Minden terméket linkeltem, de nézzetek szét a weboldalon:

LINK:
ChokChok.hu

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)