Oh My Brush
szeptember 20, 2018

(30-40 Felett) MINTA: TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Essence & Cream

Főleg a 30-40 feletti korosztálynak lehet érdekes a TonyMoly peptidekkel teli, száraz, idősödő bőrre készült vonala, amelyből két terméket tudtam tesztelni pár mintának hála: TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Essence, amely nem viccel, ha hidratálásról van szó, illetve a TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Cream, ami legalább olyan hatásos, de könnyebb, más bőrtípusokra is jó.

A TONYMOLY BIO EX Cell Peptide termékcsalád a száraz bőrt célozza meg: hidratál, táplál, ránctalanít, rugalmassá teszi a bőrt, halványítja a foltokat, s izgalmas összetevőkkel dolgozik: peptidek, EGF, biomimetikus víz, minőségi, növényi olajok stb.

TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Essence
Egy rendkívül tápláló, hidratáló termék, ami tele van peptidekkel, amelyek utánpótlása nagyon fontos 30 év felett! Az állaga krémes, jól hidratál, s egy picit olajos, de ami a legjobb, hogy a bőr egyben ragyogóbb is lesz. Éppen erre van szüksége a száraz, idősödő bőrnek, ezt nagyon eltalálták! Feltölti a ráncokat, a bőr rugalmas lesz, élettel teli, így a 40 felettieknek ajánlom vagy azoknak, akiknek elég száraz a bőrük, s már a ráncmegelőzésen is gondolkoznak. Nekem (majdnem 33 évesen, kombinált bőrre) túl sok nappalra, nem szívódik fel rajtam elég gyorsan, éjszaka viszont ez nem probléma, olyankor szívesen használom. Annyira jól hidratál, hogy igazából arckrém is lehetne, nem is értem, hogy miért esszencia a neve (igaz, én nem spórolok vele, az is közrejátszhat). Az illata érdekes, körülírhatatlan a számomra, de nem túl erős szerencsére. A sok-sok hidratáló mellett találunk benne antioxidánsokat, rengeteg peptidet, folthalványító B3 vitamint, keramidot, a bőr kiszáradását megakadályozó összetevőket, parabén- és alkoholmentes, de parfüm van benne. Ilyen termékkel még nem találkoztam, nagyon különleges, pár éven belül biztosan kipróbálom újra!

TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Cream
Ugyanaz a visszafogott illat, mint az esszenciánál, de ez a krém hamarabb felszívódik, még az én bőröm is elbírja. Feszesít, ezt lehet is érezni, hidratál, nem zsíros, de ad egy kis egészséges fényt, a bőr ragyogóbb. A tökéletes éjszakai krém normál, kombinált bőrre, az esszenciával együtt használva pedig szuper a legszárazabb bőrre is. Sok benne a bőrpuhító, hidratáló anyag (mandula, makadámiadió és barackolaj, sheavaj, squalane), az antioxidánsok, peptidek, B3 vitamin segít fiatalon tartani a bőrt, s még az ázsiai gázló is feltűnik az INCI-ben. A hidratálás tartós, nem engedi, hogy kiszáradjon a bőr, s nagyjából a 30-on felülieknek ajánlanám (vagy 25 felett, ha száraz a bőrünk). Ez a krém univerzálisabb, mint az esszencia, azt csak a tényleg száraz bőrre tudom elképzelni, ezt viszont a legtöbb bőrtípusra.

Nagyon jó, minőségi termékcsaládot rakott össze a TonyMoly, egyértelműen az idősödő, szárazabbá váló bőr számára készületek a termékek. A krém és az esszencia is jól összerakott, hatásosak, abszolút megérdemelnek egy esélyt, ha a fent említett bőrtípusba tartozunk, s nem zavar minket a parfüm jelenléte.

LINK:
TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Essence
TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Cream
vagy minták ennél az eladónál

Ingredients:
CosDNA oldalon megtaláljátok mindkettőt.

TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Essence & TONYMOLY BIO EX Cell Peptide Cream

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)