Oh My Brush
augusztus 19, 2018

Szuper, Vízálló Szemöldökfesték: MISSHA Ultra Powerproof Cream Brow

A tökéletes szemöldökfesték, ami sajnos nem mindenkinek jó választás… Ez a MISSHA Ultra Powerproof Cream Brow, ami egyszerűen szuper, gyönyörű és tartós, de nem gondoltak sajnos minden hajszínre, így csak a barnák egy csoportja élvezheti a hatását.

Mi ez?
MISSHA Ultra Powerproof Cream Brow egy krémes szemöldökfesték, amely igen tartós, s egyben vízálló is. Jár hozzá egy kétvégű applikátor is, amelynek a segítségével profik módjára rajzolhatjuk meg a szemöldökünket – legalábbis ezt ígéri a márka. Két színben kapható: Natural Brown és Dark Brown, ami szomorú, sokkal több árnyalatra lenne szükség.

Hatása?
A tubusos kiszerelés jó, de előfordul, hogy többet nyomok ki egyszerre, mint szeretnék, szóval óvatosan kell vele bánni, nem való sietős reggelekre. Az applikátor meglepően jó, csak ezt használom hozzá, a felvitel vele egyszerű és precíz, olyan szemöldököt rajzolunk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

A Dark Brown árnyalatot választottam, mert a promo képek alapján pont illett volna hozzám. Élőben viszont sokkal sötétebb, talán kicsit szürkés is, nem az a gesztenyebarna, amit én szeretek, de szerencsére még hordható. Száradás után nem mozdul el, a víz egyáltalán nem tud vele mit kezdeni, az arclemosó sem fogja teljesen lehozni, kell a sminklemosó az eltávolításához. Szuper tartós, nyáron különösen hasznos, de egyébként is jó, ha nem tudjuk még csak véletlenül sem elkenni a sminkünket. A minőségébe egyáltalán nem tudok belekötni, de nagyon bánom, hogy nem a világosabbat rendeltem meg belőle. Arra még kíváncsi vagyok, hogy hány hónapig fogja bírni, de szerintem több van benne, mint azt a pici tubust látva gondoltam először.

Kinek ajánlom?
A termék maga szuper, az állaga remek, gyerekjáték vele a sminkelés, tartós, örömmel ajánlanám mindenkinek, de nem értem, hogy miért nincs több szín belőle… Barna hajhoz valószínűleg a Natural Brown illik, sötétebbhez/feketéhez pedig a Dark Brown (még az én képem sem adja át rendesen, hogy mennyire sötét és szürkés). Maradjunk annyiban, hogy majdnem jár az 5 csillag! 🙂

LINK:
MISSHA Ultra Powerproof Cream Brow JOLSE | | eBay

 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)