Oh My Brush
augusztus 24, 2018

Olajos & Habzó Lemosó Egyben: TONYMOLY Tako Pore All-in-One Cleansing Stick

Nagyon hasznosnak tűnt a TONYMOLY Tako Pore All-in-One Cleansing Stick, amely mindent tud: olajjal eltávolítja a sminket, szennyeződést, pillanatok alatt habzó lemosóvá változik, s még egy arctisztító kefét is magában rejt. A kreatív csomagolás pedig csak hab a tortán! 🙂

Mi ez?
A TONYMOLY Tako Pore All-in-One Cleansing Stick nem más, mint egy cuki, de nagyon hasznos 3 az 1-ben lemosó! Első lépésben olajos sminklemosó, majd vízzel érintkezve habzó lemosóvá válik, az alján található pórustisztító kefe segítségével pedig alaposabb az arcmosás.

Összetevők?
60%-ban napraforgóolajat tartalmaz, amihez jön még néhány növényi kivonat (orvosi szappanfű, mosódiófa, pálmaliliom) fekete iszap, faszén por, tengeri só, tengervíz, hidratáló anyagok, gyulladáscsökkentő stb. Alkohol- és parabénmentes, de parfüm van benne.

Hatása?
Száraz bőrre kell felvinni, s már el is kezdi feloldani a sminket, fényvédőt, szennyeződést. Ezután egy kis víz kell már csak hozzá, s kész is a habzó lemosónk, s még a pórustisztító kefét is elővehetjük (le kell csavarni az alját), ha mélytisztítást szeretnénk. Ez utóbbi nem fogja megváltani a világot, pl. a Luna 2 nyomába sem ér, viszont hasznos lehet az orr tövében, állon, ha gyors megoldásra van szükségünk.

Meglepően jól habzik, viszont nekem eltart egy ideig mire az első lépéssel elkészülök és elég olajat viszek fel a smink eltávolítására. Nem tagadom, az arclemosás sokkal izgalmasabb vele, de nekem a folyékony, olajos sminklemosókkal semmi bajom, azokat szívesebben használom. Úgy gondoltam, hogy utazáskor praktikusabb lesz, mert nem folyadék, nem kell külön pakolni, de nagyobb, mint vártam, így már nem annyira helytakarékos. Hiába tisztít jól, úgy érzem, hogy hagy egy vékony, olajos réteget a bőrön, ami zavar, így pár használat után elment a kedvem tőle. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megrendeltem, mert vészhelyzetekre pont jó, pl. ha elfogy a sminklemosóm és az új még nem érkezett meg stb.
Kihagyhatatlan? Nem, de egy polip alakú lemosótól nem is vár ilyesmit az ember… 😀 Remélem, hogy látunk még hasonló termékeket a jövőben, mert a szilárd sminklemosó + habzó lemosó gondolata nagyon is jó!

Kinek ajánlom?
A különleges termékek, csomagolás kedvelőinek, s azoknak, akik a szilárd lemosókat előnyben részesítik.

LINK:
TONYMOLY Tako Pore All-in-One Cleansing Stick JOLSE | | eBay

A termékcsaládon belül igen népszerű a pórustisztító radír: TONYMOLY Tako Pore Blackhead Scrub Stick
és a pórusösszehúzó zselés krém: TONYMOLY Tako Pore Sebum Control Gel Cream

Ingredients:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Polyethylene, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Water, Silica, Propylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Fragrance, Charcoal Powder, 1,2-Hexanediol, Sea Salt, Sea Silt, Montmorillonite, Sea Water, Butylene Glycol, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Peat Water, Taurine, Phenoxyethanol, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Yucca Vera Leaf/Root Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)